Cele trei valuri de voluntari si noul pamant

Pamantul este o scoala unde mergem si invatam lectii, dar nu este singura scoala. Ati mai trait si pe alte planete si in alte dimensiuni. Ati facut multe, multe lucruri pe care nici macar nu vi le puteti imagina. Acum pamantul trece printr-o multime de schimbari menite sa-i ridice vibratia, asa ca au fost trimise aici 3 categorii de suflete, menite sa faca asta.

Primul val de voluntari, care au acum intre 40 si 60 de ani, au avut cele mai mari dificultati in a se adapta. Lor nu le plac violenta si uratenia pe care o gasesc acum in aceasta lume si vor sa se intoarca „acasa”, desi nu au nici o idee, in mod constient, unde ar putea sa fie acest „acasa”. Emotiile ii tulbura si chiar ii paralizeaza pe acesti oameni, mai ales emotiile puternice precum mania si ura. Ei sunt obisnuiti cu pacea si iubirea, pentru ca asta a fost experienta lor, in locul de unde vin. Desi acesti oameni par sa duca o viata buna, sa aiba o familie iubitoare si un loc de munca bun, multi dintre ei incearca sa se sinucida. Pare sa nu existe nici un motiv logic, insa cu toate astea, ei sunt atat de nefericiti, incat nu vor sa se afle aici.

Sufletele din al doilea val sunt in varsta de 20 si ceva, 30 de ani, si trec prin viata mult mai usor. In general, sunt centrati pe ajutorarea altora, pe a nu-si crea karma si pe a ramane neobservati, in mod natural. Ei au fost descrisi ca fiind antene, fascicole generatoare, canale de energie. Au venit aici cu o energie unica, o energie care ii influenteaza foarte mult pe ceilalti. Ei nu trebuie sa faca nimic, trebuie doar sa fie. Mi s-a spus ca, pur si simplu, trecand printr-un mall aglomerat sau la bacanie, energia lor ii influenteaza pe toti cei cu care vin in contact. Atat este de puternica si, desigur, ei nu-si dau seama de asta in mod constient. Paradoxul este ca, desi ideea era ca ei sa influenteze oamenii cu energia lor, ei nu se simt prea bine inconjurati de oameni. Asa ca multi dintre ei stau acasa, pentru a evita sa fie printre altii, chiar lucrand de acasa. Astfel, ei isi neaga scopul.

Multi dintre cei din primul si al doilea val nu vor sa aiba copii, pentru ca isi dau seama ca astfel isi creeaza karma si trebuie sa mai vina pe pamant si in alte vieti. Nu vor sa aiba nimic care sa-i lege aici, vor doar sa-si faca treaba si sa plece. Multi dintre ei nu se casatoresc, decat daca sunt suficient de norocosi incat sa gaseasca pe cineva de felul lor.

Al treilea val sunt noii copii, dintre care multi sunt acum adolescenti. Ei au venit aici cu toata cunoasterea de care au nevoie, la nivel inconstient. In prezent ADN-ul celor de pe pamant este schimbat pentru a se ajusta la noiel vibratii. Acesti copii vin direct cu ADN-ul schimbat, si deja pregatiti, insa sunt intelesi gresit de ceilalti si sunt pusi sub medicatie. Ei au fost diagnosticati cu ADHD, cand de fapt nu au nimic, doar ca functioneaza pe alta frecventa. Pentru ca sunt atat de inteligenti, ei se plictisesc usor la scoala.

Dolores Cannon,Cele trei valuri de voluntari si noul pamant
citeste cartea,o gasesti la www.divin.ro

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.