Teama de vindecare

Teama de „voinţa lui Dumnezeu”. Unii oameni se tem că Dumnezeu vrea ca ei să fie bolnavi şi le este frică să se opună unei voinţe mai mari decât a lor.Cu toate acestea, dacăcredem cu adevărat că Dumnezeu este plin de iubire şi dacă avem încredere căDumnezeu este bun, atunci de ce ar dori Creatorul altceva decât iubire şi bunătate pentru noi? Cineva care este doar iubire nu ne-ar pune niciodată la încercare,nici nu ar folosi durerea ca să ne facă să ne maturizăm.Nu ar fi mult mai util pentru planurile lui Dumnezeu dacă energia şi sănătatea noastre ar fi vibrante şi radiante?

 

Atunci când va rugaţi pentru sănătate, trebuie să vă fie foarte clar că aceasta este ceea ce vrea Dumnezeu pentru voi. Voi faceţi parte din trupele de îngeri ai Pământului, care sunt atât de necesare pe această planetă. Atunci când un purtător de lumină preferă să nu îşi îndeplinească sarcinile asumate, un altul va face o muncă dublă.

 

Ambivalenţa în ceea ce priveşte suferinţa.Unii cred că viaţa înseamnă doar suferinţă şi că suferinţa este inevitabilă. După părerea lor, nu este posibil să te eliberezi de suferinţă, prin urmare de ce ar trebui să te mai straduieşti?Mulţi oameni mi-au spus că ei cred că suferinţa este singura cale de dezvoltare personală şi spirituală. Sufletele lor ar fi oarecum şocate dacă ei ar încerca să evite importantele lecţii de viaţă inerente durerii.

 

Cu toate acestea, îngerii spun că, deşi în mod cert putem deveni mai puternici prin suferinţă, putem evolua mult mai repede în pace.Atunci când ne-am găsit pacea,aducem o contribuţie importantă la pacea lumii. îi inspirăm şi pe alţii prin liniştea noastră. Atunci când suntem răniţi sau bolnavi, nu inspirăm pe nimeni. Dar este întotdeauna înălţător să asişti la depăşirea sau la vindecarea limitărilor fizice.pot deveni un stil de viaţă – şi un proiect pe termen lung. A fi sănătos ar însemna să apară un gol, de care oamenii se tem instinctiv. Cursul de miracole, manualul pentru profesori spune că „toate formele de boală, chiar şi moartea, sunt expresii fizice ale fricii de trezire”. Cu alte cuvinte, sănătatea deficitară ne poate ţine minţile şi programul atât de ocupate, încât

evităm să privim lăuntric propria noastră fiinţă şi scopurile viţeii noastre.

 

Câştigul secundar. Să recunoaştem: suntem recompensaţi pentru boli şi răni cu multă simpatie, cu mesaje şi buchete de fiori. De asemenea, luăm o pauză de la muncă sau de la şcoală şi primim şi bani pentru problemele de durată care ne imobilizează. Poate că, în mod conştient, dorim continuarea acestor recompense şi, drept urmare, ne opunem refacerii corpurilor noastre.

 

Stima de sine. Mulţi dintre oamenii pe care i-am consiliat au recunoscut că, undeva adânc în sufletul lor, ei nu credeau că merită fericirea şi sănătatea. De asemenea, se întrebau dacă nu cumva reuşiseră să atragă atenţia Celui de Sus prin faptul că vieţile lor nu erau tocmai perfecte. I-am ajutat să înţeleagă faptul că, deşi nici unul dintre noi nu a dus o viaţă perfectă, cu toţii suntem copiii perfecţi ai lui Dumnezeu. Cu toţii suntem iubiţi în mod egal şi necondiţionat.

 

Anumite idei fixe privind sănătatea. Unii oameni cred cu tărie că ei mostenesc

trăsăturile genetice din familie, că boala lor este inevitabilă sau că o anumită boală este incurabilă. într-un fel, doctorii aruncă acest blestem asupra pacienţilor atunci când dau diagnostice categorice, iar dacă noi le acceptăm, manifestăm aceste simptome. De asemenea, putem fi influenţaţi de reclamele care prezintă boli şi de atenţia exagerată acordată epidemiilor de către mass-media.

 

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.