Cresterea vibratiei

Cresterea vibratiei
Ce inseamna de fapt cresterea vibratiei? Pur si simplu cresterea luminozitatii sinelui, care duce implicit la cresterea vibratiei fiecarui camp al omului respectiv. Noi suntem ceea ce gandim, spunem, facem, mancam, bem, respiram, vedem, ascultam. Suntem determinanti de meseriile noastre, de locul in care vietuim, de oamenii cu care intram in contact, de ceea ce citim, de muzica pe care o ascultam, de florile pe care le tinem in casa si de animalele pe care le iubim.
Gandul face sa ne racordam la anumite planuri de energie de diferite vibratii. Gandim pozitiv – ne racordam la entitatile spirituale de lumina. Gandim negativ – rezonam cu enditatitile joase si avem parte de rau. Toate campurile noastre se modifica dupa ceea ce gandim, pentru ca nu poti face sau spune ceva bun gandind gresit. Totul porneste de la modul cum gandim si isngurii in masura sa faca o schimbare in gandirea noastra suntem noi insine.
Cuvantul este rezultatul gandirii, implinirea ei, si este o implinire materiala a gandului, iar daca gandul are o putere in sine datorata ganditorului insusi, odata devenita cuvant o idee capata putere prin energia rostirii ei, a sufletului pus in emiterea ei, de aceea suntem si ceea ce vorbim. Ceea ce spunem, ramane inregistrat pururi determinandu-ne inclusiv in vietile noastre viitoare.
Fapta inseamna punerea tuturor energiilor noastre in realizarea unei idei bune sau rele. Faptele sunt cele care ne pot schimba cel mai repede. De multe ori este greu sa gandesti bine, dar stiind ceea ce este bine trebuie sa te apuci sa si faci. Actiunea ta te poate schimba din strafunduri. Suntem galaxii si actiunile noastre schimba tot ceea ce se afla in noi si sub noi in microlumi.
Postul este o forma de crestere a vibratiei. Asta pentru ca modul cum mancam noi carnea, necuratata, o face sa aiba mult Chi greu (energia Ka), pe care il acumulam si SN (suflet) de animale.
Ideala este hrana vie intrucat este plina de lumina. Prin asta inteleg orice fructe sau legume proaspete, care contin enzime si lumina. Lastarii de legume. Graul incoltit sau fasolea sunt din punctul de vedere al luminii benefice pentru corpul uman.
Curatarea hranei este o alta metoda de crestere a vibratiei. Aceasta curatare se poate face prin Reiki sau prin curatarea radiestezica. Se mai poate folosi crucea si rugaciunea ortodoxa, consacrarea yoghina, etc. Se poate folosi uleiul si faina de la Maslu in prepararea alimentelor pentru curatarea lor. Sunt descrise in amanunt in cartea parintelui Alexandru Argatu despre viata parintelui sau Ilarion Argatu.
Spunem ca suntem ceea ce bem, astfel ca apa energizata sau sfintita contribuie, daca este bauta in post negru sau pe stomacul gol, la cresterea vibratiei unui om. Daca tinem cont ca in postul negru organismul pierde din apa si, implicit, se deshidrateaza, odata cu ingerarea de apa cu vibratie superioara ea ocupa locul apei legate din celula si automat creste vibratia omului respectiv.
Sunt bauturi care scad vibratia, precum cafeaua, alcoolul pur, dar care isi pot schimba vibratia daca sunt energizate. Lumina are capacitatea de a transmuta elementele si de a le transforma in bune.
Muzica are diverse vibratii care conecteaza la ceruri sau anticeruri. Prin muzica deschidem dimensiuni din care vin noi ori ingerii ori demonii. Acesta este principiul meloterapiei. Eu unul in cabinet pun muzica de relaxare chinezeasca, muzica lui Gheorghe Iovu sau Sarah Brighman, care sunt melodii din ceruri mari si care au valoare terapeurica intriseca.
Cartile conecteaza cu persoanele care le-au scris, cu problemele lor, cu lumina sau intunericul din ei, cu ideile pe care le emit. Plus ca ideile citite patrund subconstientul la fel de facil ca si insuflate prin mijloace mass-media.
Icoanele sunt porti spre ceruri, spre cei ale caror chipuri sunt reprezentate. Ele pastreaza din energia sfintilor, ale Maicii sau a lui Iisus Hristos. O icoana este un loc pe unde ne intra in casa energia din cerurile unde se afla entitatile reprezentate.
Initierile cresc vibratia mai rapid de cat orice. Botezul ortodox, care presupune deschiderea catre lumina si primirea unui inger pazitor, initierile Reiki, care permit primirea ghizilor Reiki, optimeaza radiestezica sunt doar cateva dintre caile de deschidere a canalelor catre lumina.
Optimizarea radiestezica se face prea rar si in localitati diferite, nepermitand participarea celor care nu au posibilitatea materiala de a calatori.
Sistemul radiestezic este unul bun din punctul de vedere al evolutiei si cunoasterii spirituale, cu toate tarele lui pe care le-am descris in carti si care cred ca vor di corectate in timp.
Sujbele ortodoxe, participarea la liturghii, masluri, vecernii sau utrenii, pomeniri, nunti, botezuri, cresc vibratia celor prezenti. De fiecare data cand se deschid cerurile se dau daruri, fie se iarta din pacatele noaste, fie primim cate ceva spiritual care sa ne ajute in misiunea noastra personala.
Meditatiile care se fac pe lumina, pe sfinti, iantre, mantre, sub orice forma, fac sa sa nasca accesul la cerurile superioare si implicit lumina personala. Stai in Dumnezeu, ai mai multa parte de Dumnezeu! Gandul conecteaza la persoana sau lucrul la care te gandesti!
sursa-Cele 7 peceti,Ovidiu Argeseanu

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.