Afirmatiile si pierderea in greutate

O afirmatie este o informatie verbala, menita a schimba in bine viata persoanei respectiva, pe diverse aspecte ale existentei sale. Aceste afirmatii au rolul de a influenta mintea subconstienta prin repetitii si consistenta, dar sub imperiul emotiilor. Subconstientul nostru actioneaza pe baza informatiilor pe care le primeste in mod frecvent, sau in urma actiunilor intreprinse. Daca aceste informatii / afirmatii sunt pe un fond emotional, pot sa aiba un impact destul de puternic in comportamentul si credintele persoanelor care le folosesc.

Afirmatiile pentru pierderea greutatii au rolul de a va schimba mentalitatea si sa creeze motivatia si credinta ca veti reusi sa slabiti atata timp cat va doriti asta. Trebuie sa stiti ca afirmatiile folosite la pierderea in greutate sunt ca si o dieta mentala, atata timp cat le folositi vor da rezultate, insa cand incetati se duce si tot efectul lor. Exact ca si o dieta pentru corpul fizic.

Trebuie sa stiti ca afirmatiile nu pot sa fie valabile pentru absolut toate poftele pe care le aveti, pentru ca unele pot fi legate de anumite traume, sau pur si simplu nevoi ale organismului fizic. Daca spuneti aceste afirmatii, asta nu inseamna ca cineva va veni si va va topi si kilogramele depuse. Insa cu siguranta va vor oferi motivatia necesara pentru schimbare. citire a unor afirmatii nu va va da motivatia necesara ca sa schimbti la dvs ce aveti nevoie, si trebuie sa stiti asta.

Exemplu de afirmatii:

„Sunt fericit in legatura cu decizia pe care am luat-o, de a manca sanatos, cat mai natura, si de a trai o viata activa.”

„Pot foarte usor sa gasesc motivatia de a merge la sala sau sa fac exercitii zilnic, si sa devina o rutina”.

„Pot sa spun nu oamenilor care imi ofera mancaruri care nu mai corespund cu planul meu de a slabi”.

„Stiu ca, daca imi doresc cu adevarat, pot sa slabesc cat imi doresc eu, si astfel sa am exact corpul pe care mi-l doresc”.

De fiecare data cand rostesti afirmatii, indiferent de aspectul vietii tale in care vrei sa faci modificari, ar fi bine sa stii ca trebuie sa te schimbi si la nivel fizic. Corpul tau energetic incepe sa-si schimbe vibratia, si automat te va determina sa te schimbi si la nivel fizic. Deci, ori faci schimbari, ori revii la viata anterioara, cand erai nefericit.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.