8 pasi ptr gasirea sufletului pereche

In urma solicitarilor primite pe site, am incercat sa fac un program pentru atragerea iubirii in viata noastra – in cazul in care exista blocaje pe capitolul relatii.-acasta tehnica face parte din Program de accesare a partenerului potrivit,de pe site-ul,www.programespirituale.com

Mi-a placut un interviu dat Jessicai Ortner de catre Lindsay Aiger (material postat pe www.tappinginsidersclub.com/), care a oferit un sistem in 8 pasi pentru gasirea sufletului pereche. Lindsay Aiger este un trainer si terapeut cu experienta care ii ajuta pe cei care cauta claritate in ceea ce priveste relatia lor cu partenerul dorit.

Am completat de asemenea, acest material si cu alte consideratii privind credintele limitative legate de relatii – care sunt de fapt, responsabile de eventuale blocaje.

Exercitiile sunt pregatite folosind genul masculin – modificati acolo unde este cazul. De asemenea, unele persoane nu se simt bine folosind cuvinte sau expresii ca “suflet – pereche” sau altele asemenea. Suntem incurajati sa inlocuim sau schimbam unele expresii cu cele potrivite pentru noi. Rundele (negative si pozitive) sunt mentionate o singura data dar le putem repeta de 2-3 ori, pana cand simtim ca emotia se diminueaza

Pasul 1

Intelegerea invataturilor de pana in prezent si eliberarea trecutului.

Este important sa petrecem putin timp – nu mai mult de jumatate de ora – trecand in revista primele relatii importante din viata noastra. In general, cand ne gandim la relatii suntem tentati sa ne indreptam atentia catre primele relatii romantice dar de data aceasta suntem sfatuiti sa incepem cu relatia pe care am avut-o cu parintii, respectiv cu persoanele care ne-au crescut.

Apoi e necesar sa continuam, revazand toate relatiile prin care am trecut, observand tiparul lor, lucrurile pe care le au in comun, tot ceea ce ne atrage atentia ca tipar nedorit pe care suntem gata sa-l eliberam.

Revazand raspunsul nostru la relatii, precum si raspunsul partenerilor nostri de relatii, putem obtine perspectiva credintelor limitative pe care avem nevoie sa lucram. Doar ca exemplu, putem enumera 3 scenarii, dar exista multe alte tipare pe care le putem observa:

  1. Multi oameni sunt atrasi de persoane care le alimenteaza credintele limitative. Daca una din aceste credinte este ca nu meritam sa fim iubiti, atunci atragem si suntem atrasi de oameni care sunt incapabili sa ne iubeasca. Indiferent cat ne-am chinui, acea relatie nu poate fi implinita ci doar va servi ca mod de alimentare a credintei noastre ca nu meritam sa fim iubiti.

 

  1. O stima de sine scazuta va duce la sentimentul ca nu valoram prea mult. Daca simtim asta intr-o relatie, vom fi atrasi catre persoane incapabile sa ne respecte.

 

  1. In cazul in care consideram ca oamenii sunt in general, lipsiti de blandete vom fi cel mai probabil atrasi la alt nivel de acestia, dupa care le vom cauta scuze pentru comportamentul lor. Pe de alta parte, rezultatele comportamentului lor nu vor face decat sa ne intareasca ideea ca oamenii stiu doar sa raneasca.

 

Pasul 2

Scrieti lucrurile pe care nu le mai acceptati in relatiile voastre.

Pentru ca intotdeauna ne este mai usor sa spunem ce nu ne place, vom reusi sa facem aceasta lista probabil, in 15 minute si vom avea astfel punctul de plecare in eliberarea lucrurilor care nu ne mai servesc. Conectandu-ne la aceasta lista (privind-o sau pur si simplu, gandindu-ne la ceea ce am scris), facem urmatorul exercitiu,aceste afirmatii se spun 21 de zile,rar si incet,uitandu-ne in oglinda

Afirmatii de setare:

se spun rar si lent,uitandu-te in oglinda

Desi am acceptat toate aceste lucruri in trecut, ma iubesc si accept profund si complet

Am realizat ce se intampla si totusi le-am acceptat

Te iubesc,te iert,ma accept asa cum sunt

 

Nu mai am nevoie sa accept asta

Este timpul sa schimb aceasta situatie

Incepand de astazi, nu mai accept aceasta tristete

Incepand de astazi, nu ma mai sacrific pentru a face placere altcuiva

Incepand de astazi, nu mai accept vreun abuz verbal sau fizic

Incepand de astazi, nu mai accept vreun abuz emotional

Ceea ce am acceptat in trecut, nu ma mai poate controla

Trecutul meu nu inseamna viitorul meu

fragment din manualul programului’ Atragerea sufletului pereche”

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.