Acordaj energetic vindecarea pantecului

ATAT BARBATII CAT SI FEMEILE POT PRIMI ACORDAJ IN SISTEMUL WOMB CARE!!! Daca esti barbat, ai putea sa primesti acordajul si sa activezi aceste energii pentru o femeie din viata ta care doreste sa faca vindecarea la toate nivelurile. Un acordaj este o doza de frecvențe energetice care „se potrivesc” energiei acestui sistem energetic în general și fiecarei funcție sau acordare specifica. Odata ce ai primit acea doza de energie, corpul și spiritul tau vor recunoaște energia și va accesa cu ușurința la fluxul de energie de la Sursa Eterna Sacra, care este fluxul energetic al acestui sistem energetic special. Initierea se poate face la distanta prin intermediul unei sfere de energie, numita si Chi-ball, unde este pastrata in siguranta de catre Ingerii tai si ghizii Luminii Eterne. O vei primi in momentul in care o invoci, asa cum faci o rugaciune. Womb Care se ocupa de toate organele și parțile corpului care cuprind sistemul reproducator, în zona corpului tau de sub buric.

In aceasta imagine, puteți vedea calea vaginala care se conecteaza la uter. Privind din aceasta perspectiva, vaginul arata aproape ca un gat! Trompele uterine sunt capabile sa prinda ouale pe care le-au eliberat ovarele.

Womb Care ajuta și sa aduca energia uterului în Integritate. Exista femei care au avut pierderi de sarcina sau pur și simplu simt goliciunea de a nu fi purtat niciodată un copil în pantecele lor. Altele au eliminat uterul și / sau ovarele prin intervenție chirurgicala. Este vital sa aduci energia eterica a pantecelui tau în Intreg prin recuperarea energiei spirituale a pantecelui tau și orice alte parți ale corpului care au fost îndepartate. Aceasta este una dintre principalele probleme pe care femeile care au trecut prin experiența histerectomiei le intimpina in recuperarea lor fizica și emoționala, iar multe dintre ele chiar nu știu de ce. Fiecare organ are propria sa energie spirituala, inteligența și conștiința. Când un organ fizic este îndepartat, deseori acea energie nu știe daca mai aparține persoanei sau nu.
Aceasta poate fi”dezbrăcata”,scoasa din corpul energetic și daca acest lucru s-a întamplat, vei simți un sens mai profund de pierdere decat credeai că o vei face, după o intervenție chirurgicala care elimina un organ. Cind activezi energia Womb Care, daca exista orice energie a diferitelor organe reproducatoare, care ti-au fost scoase la un moment dat, din orice motiv ,aceasta va primi vindecare. Acestea sunt atunci ghidate sa reintegreze corpul si campurile tale energetice, in intregime si exact la locul corect. Womb Care aduce o concentrare mai puternica a acelei puteri de viața interioare feminine care se afla în mod natural în zona abdomenului nostru inferior. Sunt multe femei care au pierdut aceasta putere, dintr-un motiv sau altul. Multe din aceste femei au diferite probleme menstruale sau sexuale. Cind puterea ta interioara feminina de viata iti revine sau pur si simplu este intarita, stralucesti, esti increzatoare si sigura de deciziile pe care le iei in toate domeniile vietii tale.

Womb Care asigura întarirea și îmbunatațirea sanatații tuturor organelor care cuprind sistemul reproducator. Cand ai o concentrare puternica asupra propriei tale puteri de viața feminina în cadrul centrului personal al puterii din regiunea pelviana, corpul tau se echilibreaza natural și se vindeca. Cand adaugi la aceasta asistența Ființelor Eterne receptive ale Luminii, Iubirii și Vieții, a caror specialitate este sanatatea reproductiva și sexuala, nu exista nici o limita la rezultatele benefice pe care le puteți experimenta! Experiența fiecarei persoane despre Womb Care va fi diferita. Ființele CARE( vindecatoare) va ofera asistența, energetic vorbind, tot ce este permis de sinele și sufletul vostru superior. Acest lucru este important deoarece, uneori, anumite disconforturi sau boli ale corpului ofera o oportunitate de învațare care nu este ușor de vazut de aici, în interiorul acest organism. Există cateva lucruri care nu trebuie înca să fie schimbate.
Vestea buna este ca exista multe probleme si boli care raspund extraordinar de bine la susținerea energiei din domeniile spirituale ale Iubirii, Luminii și Vieții veșnice. Unele persoane simt energia subtila,si daca esti o asemenea persoana, vei simti ca o caldura sau pulsatii fine de energie in zona pelviana, odata ce ai activat Womb Care. Altele nu simt energia subtila, dar vor constata in timpul ciclului menstrual ca durerea ovulatiei este mult diminuata sau chiar a disparut. Indifirent ce probleme ale aparatului reproducator ai avea , Womb Care te va ajuta, deoarece deschide un flux direct din aceasta energie care te sustine catre corpul tau. In acest fel, organele sistemului tau reproducator ajung sa se vindece mult mai repede decit ar fi facut-o fara aceasta. Daca nu ai probleme fizice, si nici una din situatii nu ti se adreseaza, dar intimpini probleme la nivelul vietii intime, Womb Care te va ajuta. Citeodata, in urma interactiunii cu o persoana,la nivel emotional sau fizic, corpul nostru se poate simti respins sau speriat. El poate imprima in memoria sa emotiile negative. Si, mai tirziu, cind inima si mintea ta par pregatite pentru o alta relatie intima, corpul tau s-ar putea sa nu fie. Poate fi jenant sa simțiți reculul corpului la atingerea unui partener sau unui iubit.

Daca ai experimentat perioade cind corpul tau nu vroia sa fie sexual activ, dar inima si mintea ta vroiau, Womb Care poate fi foarte benefic pentru tine. Poti primi vindecare la nivel energetic a emotiilor negative inregistate de corpul tau. Chiar daca corpul tau crede ca ai fi in pericol, cind in realitate nu se intimpla nimic , corpul tau poate crede ca respingind orice atingere se protejeaza. Placerea intima poate fi din nou placuta si satisfacatoare. Poti comunica cu „echipa” Womb Care. Fiintele Iubirii, Luminii si Vietii Eterne raspund imediat.Esti invitat sa comunici cu ele, asa cum ai face-o cu terapeutul, sau pur si simplu roaga-te . Te vor asculta si ajuta. Ca in orice vindecare, ea poate veni in etape, mai incet sau foarte repede. E bine sa activezi Womb Care de mai multe ori, pentru a avea rezultate mai bune. Trupurile majorității oamenilor sunt foarte receptive la energia blanda,
iubitoare și spirituala, care este Womb Care, chiar daca acestea nu au initiere Reiki. Te rog sa petreci cateva minute pentru a invita acordajul Womb Care pe care Maestrul ti l-a trimis, sa se elibereze pe deplin. Acordajul tau va ajunge cu ușurința la tine, deoarece Sursa Eterna nu este limitata de spațiu sau timp. Acesta va curge in corpul si cimpurile tale energetice, in toata fiinta ta. Poti simti sau nu unele senzatii, asta nu conteaza. Unele persoane simt o senzatie de caldura sau furnicaturi, altii simt pulsatii. Pentru a activa fluxul energiei Womb Care, doar spune , cu voce tare sau in minte, ” Womb Care, activeaza-te”. De obicei, este necesar sa iti pastrezi ușor mintea pe faptul că doresti ca aceasta energie sa continue sa curga, pentru ca aceasta sa ramana activa. Daca te gandesti la altceva, energia ar putea primi aceasta ca pe un mesaj ca ea sa inceteze. Acum ca ai primit acest acordaj, ai dreptul sa invoci si sa activezi si alte functii continute in energia Womb Care
ACORDAJUL SE POATE TRANSMITE LA DATA SI ORA DORITI ,MA CONTACTATI PE EMAIL,LA contact@cursurispirituale.com

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.