Bun gasit Suflet Pereche

* Articol de Jhilmil Golande
* Această tehnică mi s-a revelat în timpul meditației și mi s-a transmis în mod constant de către ghizii spirituali pentru a o împărtăși celorlalți.
* Această tehnică poate fi folosită pentru:
* Conectarea / atragerea energiilor partenerului viitor pe care nu l-ai cunoscut încă.
* Comunicarea cu sufletele-pereche.
* Suportul oferit în certurile conjugale.
* Conectarea cu o persoană aflată la distanță sau care lipsește.
* După cum cum știm, suntem cu toții conectați în planul fizic prin intermediul Mamei Pământ, astfel încât putem să ne folosim de energia Mamei Pământ pentru a ne conecta cu cei cu care dorim.
* Folosind această tehnică trebuie să ne imaginăm cum din picioarele noastre ies rădăcini / conducte goale și cum se înfig în Mama Pământ și mai departe cum cresc în lungime până cănd se conectează cu persoana dorită.
* Vă voi da un exemplu pentru a vă putea conecta cu partenerul dumneavoastră de viață în special pentru cei care caută o pereche potrivită și doresc să se căsătorească.
* Iată pașii de urmat în rândurile de mai jos:
* Rostiți-vă intenția “Mă voi conecta acum cu cel care urmează să îmi fie partener de viață și îi voi trimite energie Reiki pentru a ne aduce aproape în scopul binelui nostru comun.”

* Solicitați Mamei Pământ, lui Dumnezeu, Arhanghelilor, ghizilor ( sinele înalt, ghizii spirituali & îngerilor păzitori ai dumneavoastră și a persoanei implicate) pentru a primi ajutor într-o comunicare de succes și pentru a primi mesajele divine.
Construiți-vă un baraj pentru a vă proteja de orice influență negativă.
Construiți o Reiki Chi Ball și eliberați-o asupra corpului dumneavoastră prin chakra Coroană. P.S- dacă sunteți practicant Reiki de nivel 1 sau non-practicant Reiki nu sunt necesare simboluri pentru Reiki Chi Ball.
Acum imaginați-vă niște rădăcini goale pe dinauntru/conducte care ies prin picioarele dumneavoastră, întră profund în Mama Pământ și continuă să se lungească până în momentul în care iau contact cu tălpile picioarelor persoanei dorite.

Acum începeți să trasnmiteți un val de energie prin aceste rădăcini goale pe dinauntru. Continuați pe toată durata ghidajului. Puteți să folosiți și alte forme de Reiki cum ar fi: Suflet pereche Reiki, Karuna Reiki simboluri ca Harth, Iava, Zonar, Rama etc, Karmic Reiki dacă sunteți ghidat către asta.
Este posibil să primiți mesaje sau vizualizări în timpul acestui proces. Vă rog să le notați și să le urmăriți.
Puteți opri procesul când vă cere intuiția.
Vizualizați și afirmați că sunteți uniți cu perechea dumneavoastră și că sunteți fericiți în căsătorie.
Exprimați-vă gratitudinea către toate ființele spirituale și în special către Mama Pământ.
NOTĂ: – Este important ca acest proces să fie făcut chiar de persoana în cauză. Dacă lucrați la afirmația iertării, puteți să faceți asta după proces. Vă rog să repetați acest proces continuu timp de 21 de zile ca să vă ajute la curățarea blocajelor, problemelor din viețile anterioare și să vă deschidă calea pentru uniunea cu persoana vizată. După 21 zile vă rog să tăiați toate conexiunile și să le eliberați către univers ca să primiți ajutor în manifestarea lor. Nu recomand repetarea acestui proces mai devreme de 3 luni. Vă rog să aveți răbdare în privința rezultatelor pentru că acestea pot varia în funcție de persoană și în funcție de binele suprem.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.