Ce sunt corzile energetice si cum lucram cu ele

 

Conceptul de corzi energetic este foarte des asociat cu atacurile energetice. Ideea este ca entitatea sau persoana care te ataca trimite spre tine corzi prin care sa iti fure energia sau prin care sa-ti dea energie negative. Nu e neaparat un act constient, dar efectele sunt aceleasi. Este essential sa iti amintesti ca negativitatea atrage mai multa negativitate. Furia si gelozia atrag si mai multa furie si gelozie. Daca intorci un atac, inviti un atac si mai puternic asupra ta. De aceea, ultimul lucru pe care vrei sa il faci este sa trimiti energie negative prin aceste corzi. Nu vei face decat sa creezi cale libera energiei negative ce trece prin aceste corzi, care devin mai puternice cu fiecare nou atac.

Mai exista o teorie conform carei aceste corzi trebuie taiate energetic.  In multii ani pe care i-am petrecut lucrand cu energia psihica si vindecatoare, am inteles ca nu e tocmai cel mai potrivit mod de a trata corzile energetic. Taierea corzilor poate avea efecte positive, dar daca este vorba de cineva care te antipatizeaza, poate trimite noi corzi de energie negative catre tine. Ai putea taia corzi la infinit.

Ar trebui sa incerci sa rezolvi relatia cu acea persoana. Minunat ar fi sa faci asta la nivel fizic in mod concret. Daca te afli intr-un conflict, incearca sa gasesti o modalitate de a-l rezolva pozitiv.   Daca nu este posibil, poti continua sa incerci sa rezolvi conflictul la nivel energetic, pentru a opri schimbul de energii negative.

Incearca urmatorii pasi:

  1. Incepe cu impamantarea.
  2. Umple-te cu lumina, afuma-te sau foloseste mingea de lumina pentru propria protectie.
  3. Concentreaza-te in interior si vizualizeaza orice coarda care te-ar putea afecta. Nu trebuie neaparat sa stii cine o trimite sau de ce, dar daca stii, vizualizeaza persoana sau situatia. Daca nu stii de unde vin, cere corzilor sa ti se arate.
  4. Directioneaza lumina vindecatoare de-a lungul corzilor. Aceasta energie vine de la energia universal care este peste tot in jurul tau. Nu folosi energia proprie. Nu vrei sa te secatuiesti. Foloseste energia iubirii divine – aceeasi energie pe care o folosesti pentru a te umple pe tine insuti. Cere-i sa merga de-a lungul corzilor si sa umple de energie pozitiva pe cel atasat de ele. Continua pana simti ca acestea sunt vindicate si dispar. Ar trebui sa te simti mai usor.
  5. Iti recomand sa faci acest lucru zilnic pentru cel putin o saptamana si sa repeti daca te simti atacat din nou. Aminteste-ti sa multumesti pentru ajutorul primit.

 

Folosind aceasta metoda, poti slabi orice energie negativa trimisa catre tine. Creezi pace si vindecare, in loc sa perpetuezi negativitatea. Este mult mai eficient. Prin exercitiu, vei ajunge sa faci asta mai usor si vei simti mai putine corzi trimise catre tine pentru ca oricine ar fi la capatul celalalt va beneficia de energia vindecatoare pe care o trimiti.

Daca intri in contact cu persoane care crezi ca iti trimis atacuri psihice, vei fi surprins sa vezi ca atitudinea lor fata de tine s-a schimbat. Devin mai prietenosi.

Ei nu vor stii de ce si-au schimbat atitudinea fata de tine, dar tu vei stii

Exista insa si multe corzi de energie pozitiva. Le ai cu oamenii pe care-i iubesti si de care iti pasa. Daca nu esti sigur ce fel de corzi sunt, trebuie sa fi atent sa trimiti energie pozitiva. Daca trimiti doar energie vindecatoare, de iubire, vei fi sigur ca nu trimiti din greseala energie negative unei persoane iubite.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.