Crezul lucratorului in lumina

1. Din cauza ca mintea poate retine doar un gând la un moment dat, alege gândurile pozitive ca iubirea, speranța, și cele de Lumina. Când începi sa gândești gânduri negative sau de frica, schimba rapid, înlocuindu-le cu celelalte. Tine visul lumii perfecte în minte, pentru tine, cei iubiți și pentru lume. Aceasta te va face mai puternic decât cei care au cunostiinte dar le lipsește curajul sa își urmeze visurile.

2. Niciodată nu lua energia celor care încearcă sa te doboare. Nu pierde timp încercând sa răspunzi. Nutrește doar pozitivul și continua sa direcționezi aceasta energie pozitiva către realizările tale. Negativitatea diluează energia ta si previne realizarea viselor.

3. Fii păzitorul Luminii Lumii. Niciodată nu subestima puterea unui cuvânt bun, a unei acțiuni sau fapte. Fii mai bun decât necesar. Fii “o roca” de integritate, chiar si sub adversități.

4. Fii angajat la autoperfecționare! Vezi ghinionul și durerea ca oportunități pentru viitoare provocări. Arate-le cine e șeful! Lupta sa devii acea persoana grozava care ai fost destinata sa devii!

5. Ei spun sa nu te compari niciodată cu alții. Dar du-te înainte si fa-o! Si atunci devin-o chiar mai pozitiv decât sunt ei. Daca te lupți întotdeauna sa fii mai pozitiv poți aștepta miracole în viata ta!

6. Scapă de tendințele copilărești de a da mereu vina pe alții pentru dificultățile noastre. Accepta acele provocări ale durerii și ale dezamăgirii ca și obstacole pentru creștere și măiestrie.

7. Monitorizează fiecare gând, cuvânt, acțiune, și sentiment pe care îl emiți. Curata-le!

8. Zâmbește si zâmbește des! Zâmbetele sunt gratis si lumea le iubește.

9. Vezi lumina din fiecare suflet care îl întâlnești, necontand cat de provocator este. Iata din nou acel cuvânt. Provocare. Vezi? Poarta-te cu alții asa cum ai vrea tu sa fii tratat chiar dacă sunt o bătaie de cap!

10. Nu uita niciodată ca cele mai mari nevoi emoționale ale unui om sunt de a fi apreciat și iubit.

11. Întotdeauna înaintează cu stindardul victoriei. Victorioșii merg acolo unde cei care pierd le e teama sa pășească. Știi ca întotdeauna ți-a plăcut sa te simți fără frica! Fa-o!

12. Nu renunța la oamenii negative. Nevoia lor de iubire e mai mare decât a noastră.

13. Fii doritor sa asiști pe alții fără judecata.

14. Asculta “vocea ta interioara” si supune-te ghidarii interioare. Asculta intelepciunii sale. Aceasta e calea catre iluminare. Devin-o maestru.

15. Niciodată nu uita ca suntem născuți în trupuri pentru a învăța sa trăim în armonie și iubire.

16. Încearcă sa iți amintești sa fii credincios (sa te rogi) și recunoscător în inima ta în tot timpu zilei.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.