Cum aflam care este scopul vietii noastre

        Fiecare dintre noi cei intrupati pe Pamant a venit cu un scop specific .Pentru fiecare dintre noi pe drumul vindecarii noastre , scopul vietii este impletit cu vindecare . Asta nu inseamna intotdeauna sa producem energie vindecatoare sau sa ii invatam pe altii despre vindecare . Ar putea de asemenea sa insemne sa imprumutam o atingere vindecatoare oricarui alt lucru pe care alegem sa il facem.
        Cand suntem in armonie cu scopul vietii noastre , viata are cursul ei si domneste armonia . Totusi daca nu suntem , viata poate fi simtita cu peripetii si inconfortabila .
Aici sunt cateva dintre efectele secundare a ceea ce inseamna sa nu fii aliniat cu unul din scopurile vietii tale :
1. Un sentiment general de neliniste , mai degraba ca si cum ceva ar lipsi
2. Un sentiment de a fi in neadaptare cu alegerea domeniului de lucru al cuiva , si / sau in viata de zi cu zi
3. Un simt grav al insatisfactiei
4. Ceva de lunga durata de facut mai mult decat cineva care este de obicei angajat sa o faca
     Experimentezi una sau mai multe dintre sentimentele de mai sus? Ai o claritate in ceea ce priveste scopul vietii tale ?
Cand practicam meditatia si introspectia , ne aliniem cu Sinele nostru Superior . Cand suntem aliniati cu Sinele nostru Superior , noi in mod automat suntem in armonie cu Sinele nostru cel mai autentic , care stie scopul cel mai inalt al intruparii noastre pe Pamant.
     Cand pasim pe cararea cautarii Misiunii noastre , vietile noastre se schimba in multe moduri pozitive . In timp ce aducem in mod constient cateva schimbari , altele par sa iasa la iveala singure , in mod spontan . Toate aceste schimbari sunt facute si supravegheate de Sinele nostru Superior.
     De aceea unul din cele mai usoare moduri de a te alinia cu scopul vietii tale este sa practici meditatia,linistirea mintii regulat . Cu cat urci mai sus pe drumul tau , cu atat esti mai aproape sa te aliniezi scopului vietii  .
Daca esti in cautarea scopului vietii tale,o consultatie spirituala despre scopul vietii tale,te poate ajuta extrem de mult,consultatiile se acorda pe email,investitia dvs 111 lei,va inscrieti aici va rog

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.