Cum sa lucram cu dragonii

Unul din lucrurile invatate in lucrul cu aceste entitati este ca, de obicei, ei sunt destul de capriciosi cum reactioneaza. S-ar putea sa aibe umor, desi pot fi si putin enervanti cand ei incearca acest lucru intr-un lucru care pentru tine poate fi foarte serios. Pentru a putea face fata cu acest lucru a trebuit sa fac un pas mental si sa ‘numar pana la 10’, altfel m-as fi enervat.
Chiar daca, de o perioada de timp, lucrez cu dragonii, inca ma simt noua in domeniu. Simt umilinta si uimire cand ii chem si le pun intrebari si ei imi raspund. Aceasta cale nu este pentru oricine, sa fiu cinstita, si asta deoarece necesita mult timp si efort pentru a invata si practica acest sistem, in munca cu dragonii.
Va prezint mai jos tot ceea ce maestru meu m-a invatat. Multe dintre ele tin de bun simt, si cred ca nimeni nu se supara daca le mai spunem inca o data.
• Nu chemati vreun dragon in spatiul dvs sacru si nu incercati sa le ordonati sa faca un lucru sau altul. Purtati-va cu ei la fel cum va place sa se poarte altii cu dvs. Respectati-i si tratati-i ca egalii dvs si ca nu ca niste servitori, pentru ca ei chiar vor sa lucreze cu dvs.
• Nu aratati frica in fata lor. Am un simt foarte ascutit si pot simti frica. Daca simt ca va este frica, nu va vor respecta si vor considera ca lucrul cu voi este timp si efort pierdut.
• Nu atacati niciodata vreunul din dragonii care i-ai chemat. Tineti minte ca voi i-ai chemat pe ei; nu ei pe voi.
• Dragonii sunt fiinte foarte inteligente. Nu incercati sa-i pacaliti in nici un fel.
• Dragonii tind sa vorbeasca cu subinteles si intr-un limbaj plin de simboluri. Veti incepe sa intelegeti acest simbolism dupa ce ati lucrat cu dragonii o perioada de timp.
• Singurul lucru pe care dragonii il respecta (sau il stiu de frica) este Sabia/Athame, dar se supun sub ‘sabia’ unui practicant foarte increzator in ceea ce face.
• Daca simtiti disconfort in prezenta Dragonilor, explicati-le politicos si calm dorintele sau doleantele dvs in ceea ce ii priveste. Vor intelege ce vreti si ori vor lucra cu dvs ori nu.
• Inainte de a respinge ajutorul sau prezenta vreunui Dragon, incercati sa va dati seama ceea ce va arata ei. Ei nu vor sta langa voi daca simt ca nu sunt doriti.
• Daruiti-le intotdeauna un dar. Nu vor face nimic gratuit.
• Foarte multi dragoni tind sa fie foarte subtili la primele contacte. Fiti sensibili si foarte constienti de ce se intampla in jurul vostru pentru ca daca este ceva ce i-ar putea pune in pericol nu-si vor face prezenta cunoscuta.
• Aveti grija ceea cereti, pentru ca ei pot lua lucrurile foarte literal si nu au mila. Nu lasati nimic la intamplare in orice doleanta ce le prezentati.

O scurta explicatie a celor spuse mai sus.
Nu chemati vreun dragon in spatiul dvs sacru si nu incercati sa le ordonati sa faca un lucru sau altul. Acesta este un sfat foarte bun care se poate aplica oricarei fiinte cu care avem de-a face. De fiecare data cand faceti vreo invocatie, faceti de fapt o invitatie in spatiul dvs sacru. Incercati sa fiti o gazda buna sau veti vedea ca nici o fiinta nu va vrea sa ‘vorbeasca’ cu dvs.
Nu aratati frica in fata lor. Asa cum am fost invatata, asa va invat si eu pe voi. Profesorul meu credea ca acest lucru trebuie inclus printre invataturile care se predau ucenicilor, pentru a ei sa poata invata cum sa lucreze cu aceasta energie extraordinara; vointa noastra modeleaza energia si directia, daca va aratati ingroziti cand chemati un dragon nu o sa reusiti prea multe cu acesta. Magia dvs se va disipa si dispersa fara a avea efectul dorit deoarece veti fi prea infricosat sa lucrati cu ei

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.