Cum sa trecem peste probleme cu Reiki

Cum sa trecem peste probleme cu Reiki

“Momentul in care am lasat lucrurile sa plece a fost momentul in care am primit mai multe decat speram,
Momentul in care am sarit a fost momentul in care am aterizat.” ( Alanis Morissette)
Daca nu renuntam la atasamentele noastre , nu ne vom rezolva niciodata problemele, nu vom fi liberi niciodata.
Acum – ganditi-va la o problema care va creeaza disconfort.
Nu cititi mai departe pana nu identificati o problema pe care sunteti pregatiti sa o eliberati.( un termen extravagant pentru a scapa de,,,,)
Deci, aveti ceva probleme financiare, romantice sau de sanatate( sau poate ceva total diferit dar pasii sunt aceeasi). Cand va ganditi la aceasta problema, simtiti cum va cuprinde anxietatea. Depresie, stres, furie sau poate chiar ura. Cat timp mentineti aceste sentimente, problema nu va disparea.
Iata cum sa va eliberati de emotii cu Reiki:
1. Faceti-va confortabili si relaxati-va. Daca aveti o anumita postura pentru meditatie asezati-va in acea pozitie.
2. Spuneti o scurta rugaciune. Admiteti ca aveti nevoie de ajutor si cu smerenie invitati maestrii, ingerii, maestri Reiki si orice alta fiinta de lumina sa va asiste.
3. Invocati Reiki si lasati energia sa va inconjoare
4. Rememorati pe scurt problema dumneavoastra .
5. Mutati-va atentia la senzatiile pe care le aveti in corp. Analizati-le cu atentie. Unde sunt localizate? Cum se simt?
6. Nu opuneti niciun fel de rezistenta. Lasati senzatiile sa va copleseasca.
7. Pastrati atentia asupra senzatiilor din corp. Acum, aduceti energia Reiki in zona respectiva.
8. Folosindu-va intentia, lasati sa plece acele senzatii. Lasati-le sa va invaluie si in acelasi timp setati-va intentia ca ele sa isi gaseasca drumul din adancul fiintei, indeplinindu-si menirea de a va face sa le experimentati, si permitandu-le acum sa se elibereze. Reiki curge acum si intretine procesul de vindecare.
9. Pe masura ce senzatiile sunt eliberate, va veti simti mai usori. Repetati de la pasul 4 pana cand ati eliberat suficient pentru aceasta sedinta.
10. Multumiti maestrilor si celorlalte fiinte de lumina pentru ajutorul lor. Invitati-i, rugati-i sa ramana alaturi de voi de-a lungul zilei si sa va trimita binecuvantarile si ghidarea lor.
Unele probleme se vor vindeca foarte repede. Altele vor avea nevoie de mai mult timp, mai ales ranile vechi.Pe masura ce eliberati din ele vibratia voastra va creste. Fiecare emotie eliberata va lasa mai curati si mai curati, si pe masura ce pleaca la fel se intampla si cu obstacolele ce va stau intre minte si Divinul Sine inalt.

traducere de pe www.reikirays.com

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.