De ce este important sa ne creem ziua,in fiecare dimineata

Trezirea la ora 05:00 mi-a schimbat viața în adevăratul sens al cuvântului. Tot ce am acum, datorez acestui obicei. Din 2 octombrie 2009 mă trezesc la ora 05:00, iar în weekend mă trezesc la 07:00.

Și nu este vorba doar de un simplu obicei. Sunt doi factori foarte importanți: cum și de ce? Dacă nu vei răspunde la aceste întrebări, rezultatul tău va fi mediu.

Potrivit specialiștilor, un om are nevoie de 8-9 ore de somn. Prin urmare, trebuie să calculezi la ce oră să te culci dacă ai nevoie să te trezești la ora 07:00. Am 36 de ani, dorm 7 ore pe noapte – în majoritatea zilelor mă culc la 22:30 și mă trezesc la 05:30.

Acum îți voi spune despre strategie.
De ce?

Ca la oricare alt început, dacă există dorința, sunt și posibilități de realizare. Însă, dacă dorința nu este destul de puternică și nu este structurată corect, rezultatul se poate transforma în dezamăgire.

Deci, de ce trebuie să te trezești atât de devreme? Sunt două răspunsuri la această întrebare:

Ai nevoie de acest obicei;
Vrei asta.

Dacă este vorba de primul răspuns, totul este simplu: nu ai de ales.

De exemplu: munca în prima tură, ai copil mic care are nevoie de cât mai multă atenție, drum lung până la muncă, etc.

Cineva pur și simplu setează „autopilotul”, însă pentru altcineva această trezire matinală este o adevărată provocare. Și puține sunt șansele ca să o numești plăcută.

Însă dacă ai ales cel de-al doilea răspuns, atunci ai nevoie de motivație. Să ieși de sub plapuma călduroasă atunci când afară e întuneric și frig – pentru ce?

Atunci când o persoană de bună voie se trezește la ora 05:00 ori îi place foarte mult munca sa ori folosește acest timp în interes personal: face sport, meditație, etc.

Anume din acest motiv foarte multe personalități se trezesc foarte devreme. Lor le place să fie în forță, atât acasă cât și la muncă.

Iată câțiva dintre oamenii care au trezirea de dimineață le-a adus succesul:

Robert A. „Bob” Iger (directorul general Disney) — 4:30
Tim Cook (directorul general Apple) — 4:30
Howard Schultz (directorul general Starbucks) — 5:00
Andrea Jung (directorul general AVON) — 4:00
Richard Branson (directorul general Virgin) — 5:45

Întreabă-te: de ce ai nevoie?
Ca sa iti creezi ziua,in fiecare zi,noi suntem creeatorii propriei zile care o faurim tot noi.

Gandurile sunt arhitectii realitatii. Ele chiar conteaza. De fiecare data cand iti trece ceva prin minte sa stii ca creezi. Are gandul meu insemnatate si putere? Le are pe ambele. Prietenul Ramtha ne-a spus si el acelasi lucru, “gandul este un stop cadru al curentului de constiinta, un arhitect al realitatii”. A spus-o si el, au spus-o toti cei care ii cunosc puterea. Ramtha a fost rugat sa ne invete cum sa cream o zi din viata. “Cum ar fi ca in loc doar sa te trezesti, sa iei o pauza si sa iti spui: “Cum as vrea sa fie aceasta zi?”, pentru ca intamplarile de zi cu zi au la baza ceea ce tu gandesti. Fizica cuantica asta a descoperit si demonstrat: exista un observator, acela esti tu, si ceea ce tu te astepti sa se intample, se intampla. Filosofia buddhista spunea de mii de ani acest lucru, insa stiinta a reusit sa si demonstreze. Noi influentam materia la nivel atomic de la nivelul nostru de observator si ii cream modul de miscare si evolutie.

Deci, cum doresti sa iti fie ziua? Avem un rol important in relatia cu materia, hai sa il folosim in avantajul nostru, pentru ca ultimul lucru pe care il dorim este sa devenim o victima. Creeaza acele lucruri pe care le accepti ca fiind reale, nu crea ceva ce nu accepti pentru nu vei fi capabil sa traiesti cu acele lucruri cand vor aparea in viata ta.
“Le spun studentilor mei, inainte sa te scoli si sa iti aduci aminte cine esti, creeaza-ti ziua. Dupa ce faci asta, rutina ta se va schimba. Vei deveni usor alta persoana. Cand te duci la toaleta, uita-te in oglinda, va fi alta persoana acolo si va fi un lucru minunat”.

Foloseste-ti imaginatia, iesi din tipare, fii propriul tau creator in mod constient, oricum esti creator, tot ceea ce e in viata ta e o consecinta a ceea ce gandesti si ceea ce crezi. Daca te crezi mic, vei avea parte doar de lucruri mici, vei intalni doar oameni mici, nu vei depasi nici macar primul nivel. Ai curajul sa iti schimbi convingerile limitative, incetul cu incetul si vei crea un nou tu. Si totul incepe simplu, doar de la un gand si inca unul, pana cand vei incepe sa observi schimbarea. Poti slefui oricare “colturi” ale personalitatii tale, dar trebuie sa ai in suflet bucurie. “Trebuie sa vedem informatiile din viata noastra ca oportunitati, oportunitatile vor trage clopotele sperantei” si de aici mai e doar un pas.

“Ne creem zilele spunandu-ne simplu “astazi voi cunoaste oameni extraordinari. Astazi voi trai lucruri neobisnuite. Si astazi voi cunoaste maretia intr-un mod pe care nu l-am mai cunoscut pana acum. Si una peste alta, voi fi entuziasmat de ziua de astazi”. Sau oricare lucru functioneaza pentru tine. Ai curajul sa fii creator! Mijloacele sunt deja in mainile tale!

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.