Deschide cel de-al treilea ochi

 

Cel de-al 3-lea ochi este considerat ca fiind poarta de intrare catre inalta constiinta si in mod alternativ reprezinta o stare de iluminare. La nivel conceptual, mistic si esoteric, mai este denumit si „ajna chakra”. Traditia indiana face referire la el ca fiind „ochiul cunoasterii”. In interior sunt 2 mici organe: glanda pineala si cea pituitara. In trecut ambele au fost folosite ca luand contact cu lumea interioara a individului, cautand raspunsuri la problemele existentiale.

Cel de-al treilea ochi este localizat pe chakra 6, si este  denumit „al saselea simt”. Aceasta chakra ne conecteaza corpul fizic cu intuitia noastra, si astfel putem sa primim diverse informatii referitoare la ceea ce ne inconjoara. Daca ai „norocul” sa te fi nascut cu o intuitie foarte buna, atunci ar trebui sa stii ca poti sa ti-o dezvolti mult mai mult decat poate s-o faca o persoana care o studiaza ulterior.

Prin intermediul celui de-al treilea ochi noi putem sa comunicam cu intreaga lume printr-o modalitate subtila, care nu se refera neaparat la realitatea fizica. Acestei chakre ii este atribuita si capacitatea de clarviziune, cu ajutorul careia putem sa aflam informatii viitoare despre noi, sau despre alte persoane. De asemenea, putem sa aflam mult mai multe despre anumite persoane, numai activandu-ne acest „al 3-lea ochi”.

Culoarea reprezentativa este indigo. Daca mergi la un curs, sau la o intalnire, un interviu, etc si nu prea stii multe despre persoana din fata ta, poarta un obiect de imbracaminte in aceasta culoare si o sa vezi cum ti se asculte simtul observatiei, intuitia pur si simplu o sa-ti „dicteze” ceea ce ar trebui sa spui. Gandeste-te ca este ca si cum cineva te ghideaza in tot ceea ce reprezinta viata terestra si nu numai.

Atunci cand chakra 6 este deschisa noi putem sa simtim totul mult mai bine, indiferent ca este vorba de lucruri fizice, palpabile, sau despre sentimentele si emotiile celor care ne inconjoara. Cand este deschisa experimentam abilitati mentale extraordinare, suntem in stare sa separam realitatea de imaginatie si putem sa combinam logica cu emotiile. O sa observi ca viata ta incepe sa se schimbe, pentru ca ai acces la o buna sanatate, abundenta, prosperitate, gandire clara si focusata.

Pentru ca incepem sa descoperim o noua lume, incepem sa fim deschisi la tot felul de cursuri, carti, experiente care incurajeaza intuitia, empatia catre altii, si automat va creste increderea in noi insine. Trebuie sa stii ca mare parte din energia celui de-al 3-lea ochi vine de la inima, asa ca, daca vrei sa-ti deschizi cel de-al 3-lea ochi trebuie sa inlaturi toate neiertarile din inima si sa lasi iubirea sa intre.

Abilitatile noastre de clarvedere sunt blocate atunci cand noi avem multe toxine in corp. Insa sa nu treci in extrema cealalta, gandindu-te ca daca devii vegetarieni o sa-ti poti deschide cel de-al treilea ochi.

Cel de-al 3-lea ochi al tau cunoaste necunoscutul si vede nevazutul. Probabil ca de multe ori ai avut acele simtaminte cum ca stii ce ar trebui sa faci, sau ca simti cand cineva drag este in pericol, sau ca uneori iti dai seama ce urmeaza sa se intample. Din punctul meu de vedere lumea „nevazuta” este mult mai reala decat cea fizica, si ca de fapt noi existam ca suflet si ca spirit, si suntem imbracati in acest corp fizic. Cum ar fi daca ai avea acces la orice este nevazut? Probabil ca ai simtit de multe ori ca esti „supravegheat” insa nu vedeai pe nimeni in jurul tau? Noi toti suntem binecuvantati cu ghizi spirituali, insa depinde de noi daca decidem sa ne ajute sau nu.

 

  1. Tot ceea ce trebuie sa stii se afla deja in interiorul tau. Trebuie numai sa stii cum sa accesezi aceasta cunoastere. Deblocarea celui de-al 3-lea ochi este doar una din aceste modalitati. Al saselea simt este de fapt al 3-lea ochi, asadar tot ce trebuie sa faci este sa-ti doresti cu adevarat sa ai acces la toata cunoasterea de care ai nevoie.

 

  1. Odata deschis cel de-al 3-lea ochi, iti vei transforma in bine intreaga viata. Prin intermediul meditatiei poti sa ai acces la inaltele culmi ale constiintei supreme. Si astfel descoperi ce trebuie sa faci pentru a-ti imbunatati viata. Pe masura ce meditezi deblochezi tot ce te impiedica sa accesezi o viata mai buna, prospera in orice aspect.

 

  1. Gandurile negative se inlatura atunci cand iti deschizi cel de-a 3-lea ochi. Pana la urma suntem oameni, avem o experienta umana, si din pacate avem atat bucurii cat si frici. De multe ori, pentru ca nu avem destula fericire in viata noastra, incepem sa gandim negativ vizavi de orice situatie din viata noastra. Una dintre cele mai importante tehnici pe care le putem accesa este sa invatam sa respiram. Noi avem abilitatea sa inlaturam gandurile negative, insa de fiecare data cand le inlaturam trebuie sa le inlocuim cu unele pozitive, in caz contrar „riscam” sa ne lovim de alte ganduri negative.

 

  1. O sa iti balansezi intregul corp, atat fizic cat si energetic. Pentru ca, din momentul in care iti deschizi al 3-lea ochi, incepi sa inlaturi neiertarea si neiubirea din viata ta. Si, odata ce faci asta, incepi sa devii un magnet pentru tot ce exista bun in lumea asta, implicit oameni cat si situatii.

 

  1. Pe masura ce iti deschizi aceasta chakra, inveti sa te vindeci singur, atat la nivel fizic cat si mental sau emotional. O sa incepi sa dormi mult mai bine, o sa „simti” din ce cauza ai probleme de sanatate, vei stii ce trebuie sa faci pentru a te vindeca, vei simti ce anume trebuie sa inlaturi din viata ta pentru a evolua.

Pentru dezvoltarea intuitiei si a altor capacitati recomandam cursurile si programele noastre spirituale

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.