Ingerii intrupati, spiritele elementale, oameni stelari si avatari

Ingerii intrupati, spiritele elementale, oameni stelari si avatari

Fiecare persoană s-a născut cu o misiune specială de a învăţa şi de a evolua. Fiecare dintre noi alege o temă pentru viaţă, şi va lucra asupra unor lecţii de viaţă cum ar fi răbdarea, iertarea sau compasiunea. Dar îngerii Pământeni mai aleg şi o misiune globală pe lângă misiunea personală … şi această misiune globală este să ofere un serviciu lumii. Dacă ai pasiune sau talent pentru a vindeca, a preda sau a-i ajuta pe alţii, deşi tu însuţi ai probleme cu abuzul de droguri, cu greutatea, provocări relaţionale şi altele asemenea, atunci este posibil să fii un înger pământean. Dacă eşti foarte sensibil şi deteşti violenţa sub orice formă a sa, atunci poţi să fii foarte bine un înger  pământean. Dacă eşti un înger Pământean,atunci eşti un lucrător puternic întru lumină, cu o moştenire de vindecări şi de miracole, în urma şi înaintea ta. Ai acceptat Însărcinarea ta Divină de a veni pe Pământ şi a-ţi răspândi învăţăturile şi energiile vindecătoare. Cum s-a derulat însărcinarea ta până acum? Dacă ai avut greutăţi în adaptarea la viaţa pământeană, atunci probabil că vei găsi răspunsuri, confort şi călăuzire amintindu-ţi originea spirituală.

 

Caracteristici Ingerii Pamanteni:

  1. Se simt diferiţi, separaţi sau înstrăinaţi de ceilalţi

Toţi îngerii Pământeni se simt „diferiţi de ceilalţi.” Pentru toate lumile, mai puţin cea a Înţelepţilor, această caracteristică continuă la maturitate. Mulţi Îngeri Pământeni au fost necăjiţi sau abuzaţi verbal, din cauza înfăţişării, înclinaţiilor şi comportamentului lor diferit

  1. Sensibilitate sporită la alţi oameni, substanţe chimice

sau violenţă sub orice formă

Îngerii Pământeni au dificultăţi când se află în mulţime, simţindu-se bombardaţi de emoţiile intense şi senzaţiile fizice emanate de ceilalţi oameni. Cei mai mulţi Îngeri Pământeni au învăţat să evite substanţele chimice puternice aflate în mâncare, în produsele de curăţenie şi în cosmetice, din cauza reacţiilor alergice. Violenţa sub orice formă le inspiră repulsie Îngerilor Pământeni, inclusiv certurile, ştirile negative din presă şi filmele violente. Oamenii îi numesc deseori pentru această însuşire, spunând: „Eşti prea sensibil!”. Şi totuşi, această sensibilitate este un dar sacru, pe care Îngerii Pământeni îl aduc pe această planetă, permiţându-le să ştie intuitiv unde sunt necesare serviciile lor. Ei nu şi-ar putea bloca sensibilitatea, nici dacă ar încerca!

  1. Un simţ puternic al scopului

Chiar dacă Îngerul Pământean nu ştie în mod precis care este scopul său, există sentimentul că misiunea include a-i învăţa şi a-i vindeca pe alţii. Iată cum a formulat un Înger Întrupat, numit Stav: „Dintotdeauna am ştiut că misiunea vieţii mele a fost să predau; să vindec şi să servesc şi să-mi îndeplinesc rolul în a ajuta lumea noastră tulbure. Deşi nu sunt sigur la ce m-am angajat, sunt dispus să ajut”.

  1. Un trecut plin de relaţii frustrante

Îngerii Pământeni sunt adesea crescuţi de părinţi indisponibili emoţional, sau abuzivi. Ca adulţi, ei pot atrage prieteni şi iubiţi abuzivi Mulţi îngeri Pământeni au relaţii amoroase cu parteneri infideli, abuzivi verbal sau fizic, sau care nu se implică în relaţie. Unii îngeri Pământeni sunt „trimişi” în familii disfuncţionale în chip de copil care acţionează ca un catalizator vindecător. Aceşti tineri îngeri Pământeni se simt ca şi când ar fi adoptaţi, deoarece nu se pot asocia deloc cu părinţii sau cu fraţii lor. Şi într-adevăr acestea sunt familiile lor fizice şi nu familiile spirituale. Alţi îngeri Pământeni se angajează în situaţii familiale provocatoare în aşa fel încât pot progresa foarte repede într-o singură viaţă. Doar un angajament puternic pare să rupă vraja azvârlită asupra relaţiilor lor ulterioare.

  1. Necunoscuţi le spun problemele lor, precum şi lucruri

foarte personale.

Îngerilor Pământeni li s-a întâmplat, de-a lungul întregii vieţi, să fie acostaţi de persoane complet necunoscute, care le-au cerut ajutorul sau le-au dezvăluit detalii intime despre vieţile lor. Oamenii le spun adesea, îngerilor Pământeni: „Există ceva în ceea ce te priveşte, care mă face să pot avea încredere în tine”.

Alisann spune: ,Aceasta mi s-a întâmplat toată viaţa. Chiar dacă stau într-o cameră plină de oameni, cineva va veni la mine şi-mi va spune cele mai intime informaţii fără să îl rog s-o facă”. Acest lucru este adevărat mai ales printre îngerii întrupaţi, ca şi când membrii celorlalte categorii au învăţat cum îşi pot utiliza limbajul trupului, pentru a descuraja acest obicei.

  1. Arată mai tineri decât vârsta lor cronologică.

Poate pentru că mănâncă mai sănătos, fac exerciţii şi au grijă de ei, mai bine decât ceilalţi – sau poate că este aspectul lor spiritual – îngerii Pământeni par deseori mai tineri decât vârsta lor cronologică. Aproape fiecare înger Pământean cu care am stat de vorbă a relatat că oamenii sunt şocaţi când află vârsta lor reală. Excepţia o reprezintă înţelepţii, al căror păr devine grizonat prematur şi a căror expresie facială sobră poate să-i facă să pară mai maturi decât vârsta lor cronologică.

  1. 7. Este posibil să aibă un istoric de dependenţe personale şi familiale.

Fie că este vorba despre mâncare, droguri, alcool, ţigări, relaţii sau toate la un loc, unii îngeri Pământeni se refugiază în a accepta substanţe sau influenţe exterioare, pentru a amorţi durerea de a se simţi diferiţi şi intimida datorită misiunii lor în viaţă.

  1. 8. Aud un sunet în ureche.

Cei mai mulţi îngerii Pământeni (deşi nu toţi) au sesizat un sunet foarte ascuţit într-una din urechi. Sunetul poate însoţi situaţii stresante, sau poate apărea din senin. Mulţi îngeri Pământeni consideră acest lucru ca o tulburare enervantă, dar sunetul reprezintă, de fapt, o informaţie codificată, venită din tărâmul îngerilor Pământeni, ca să-i ajute să se ridice deasupra problemelor Pământene. EI mai include şi instrucţiuni şi călăuzire pentru misiunea îngerilor Pământeni. Din fericire, îngerii Pământeni pot solicita mental cerului să reducă volumul sau înălţimea sunetului, în aşa fel încât să nu le mai rănească urechile.

 

Îngerii naturii spiritele elementare

Orice creatură vie are îngeri păzitori, inclusiv florile, plantele, copacii, păsările şi animalele. Există multe feluri diferite de fiinţe în împărăţia spiritelor elementare sau al îngerilor naturii. Acestea cuprind creaturi care au fost considerate mitice, cum ar fi spiriduşii, elfii, gnomii, zânele şi spiritele copacilor. Atunci când ne deschidem către percepţia clarvăzătoare, aflăm că aceste fiinţe există într-adevăr şi că nu sunt chiar atât de greu de văzut. Tot ce trebuie să faceţi este să vă plimbaţi în sălbăticie şi să le chemaţi în gând.

 

Este important să aveţi o atitudine politicoasă, pentru că spiritele elementare sunt precaute cu oamenii agresivi, înşelători, beţi vi sau înfumuraţi. Lor le place de oamenii care sunt interesaţi de păstrarea echilibrului ecologic, acesta fiind primul scop al regnului elementar. Zânele sunt spirite elementare implicate în primul rând în vindecarea oamenilor. Ele seamănă cu „Zurgălăii de argint”, fiinţe minuscule asemănătoare cu oamenii, dar cu aripi de libelule sau de fluturi. Ele zboară din floare în floare, arătând ca licuricii cu luminiţe albe. Întâlnesc mulţi oameni care au zâne drept îngeri păzitori. Sunt întotdeauna oameni al cărui scop în viaţă include protejarea naturii, preocupările ecologice, animalele. În capitolul despre îngeri întrupaţi, veţi citi despre oameni care provin de fapt din regnul elementar.

 

Zânele ne ajută să eliminăm gândurile, conceptele şi energiile negative pe care le putem absorbi de la alte persoane sau din propriile noastre îngrijorări. Atunci când ne plimbăm în natură, cerem în gând zânelor să ne înconjoare cu iubirea şi lumina lor. Ele roiesc în jurul nostru şi vor culege negativitatea, aşa cum o albină culege polen. Zânele ne pot aduce buna dispoziţie necesară să râdem şi să ne bucurăm, activităţi care au cu siguranţă efecte terapeutice. Puteţi găsi zâne oriunde se găsesc plante sau animale. Cele mai multe zâne se află în jurul florilor şi în zonele sălbatice. Florile din ghivece au şi ele zânele lor. Acesta este unul din motivele pentru care e sănătos să aveţi un ghiveci cu plante în apropierea patului. Zânele pot lucra cu voi în timp ce dormiţi şi vă-pot ajuta să vă odihniţi de minune în timpul nopţii.

 

De fapt, este uimitor cât de mulţi Oameni Stelari îşi câştigă existenţa  folosindu-şi mâinile – fie prin lucrul cu energie, fie prin ocupaţii în care mâinile sunt importante, cum ar fi cea de pictor peisagist, constructor, coafeză, manichiuristă, maseur sau activităţi la linii de asamblare şi montaj.

 

Reiki pare să fie alegerea numărul unu printre Oamenii Stelari, în ce priveşte lucrul cu energia vindecătoare. Asta se întâmplă, poate, pentru că energia Reiki provine de la Pleiade, ca un dar pentru fiinţele pământene.

 

Este interesant că energia Reiki, văzută prin clarviziune, arată ca nişte benzi subţiri de curcubeu, aşa cum apare şi în aura Oamenilor Stelari (dungi care sunt vizibile şi pe fotografiile aurei). Arată ca nişte stâlpi care ies vertical din trupul Oamenilor Stelari, asemeni unor şuviţe de păr care stau ridicate.

 

Oamenii Stelari sunt foarte atraşi de simboluri, coduri, hieroglife şi geometrie sacră – şi cum Reiki implică simboluri codificate, care vibrează cu diferite energii vindecătoare, alegerea lor capătă sens.

 

Oamenii Stelari pot fi percepuţi ca fiind prietenoşi, dar distanţi. Sunt gata să te ajute, dar există un anumit grad de răceală ascunsă, care devine evidentă, atunci când cineva doreşte să creeze o legătură mai strânsă cu ei. Niciodată nu simţi că ai creat o legătură completă cu un Om Stelar. Şi nu e de mirare. Oamenii Stelari sunt mai orientaţi către misiune, decât către relaţionare. Au o sarcină de îndeplinit şi nu fac din crearea relaţiilor, prioritatea numărul unu.

 

Oamenii Stelari sunt minunaţi maeştri Reiki, vindecători energetici, terapeuţi prin masaj, chiropracticieni şi alte tipuri de terapeuţi. Le place cercetarea, ingineria, tehnologia şi activităţile în care îi sprijină pe ceilalţi.

 

Înţelepţii strălucesc din interior. Ei arată asemeni personajelor din romanele de dragoste, de obicei având un păr lung, mătăsos; feţe ovale; ochi obsedanţi, cu o lume de umbre în spatele lor. Îngerii Pământeni din această categorie posedă o înţelepciune profundă şi sunt foarte intuitivi. Ochii lor sunt pătrunzători şi nu are rost să te prefaci sau să-i minţi pe înţelepţi, deoarece adevărul este vizibil pentru ei. Excentrici şi bombastici, înţelepţilor le place să se îmbrace în haine largi – reminiscenţe ale erelor romantice din trecut. Există un anumit element de mister care acompaniază fiecare membru al acestei categorii.

 

De când întâlneşti pentru prima oară privirea fixă a înţelepţilor, este evident că ei ştiu. Când te uiţi în ochii unui Înţelept, vezi înţelepciune profundă, ştiinţă şi adesea mâhnire, pentru că au fost martori la istoria Pământului şi a omenirii. Ei mai pot avea cearcăne sau umbre binemotivate dedesubtul ochilor.

 

Înţelepţii sunt oameni care au învăţat în vieţile anterioare cum să-şi canalizeze puterile spre vindecări miraculoase şi materializări, inclusiv abilitatea de a influenţa vremea şi obiectele materiale (prin levitaţie, telechinezie, şi aşa mai departe). Aceştia sunt magicieni extrem de puternici şi bine antrenaţi şi pregătiţi ai rasei umane, care au fost rechemaţi de la „pensie” din lumea spirituală, pentru

a reveni pe Pământ ca să dea o mână de ajutor în situaţia actuală, extrem de stringentă, a planetei noastre.

 

Energia lor este mai întunecată şi mai grea decât a celorlalte categorii de Îngeri Pământeni. Înţelepţii au o energie sobră, serioasă,aproape tristă şi sunt uneori destul de severi. În relaţii, sunt extrem de dogmatici, dar într-un mod util. Ei sunt „mămicile ce aranjează totul din umbră” şi conducătorii prietenilor şi membrilor familiei – şi întotdeauna cunosc cea mai bună cale pe care trebuie s-o urmeze ceilalţi

.

Dacă vrea cineva un sfat temeinic, ar trebui să întrebe un Înţelept. Pe cătă vreme cei ce aparţin celorlalte categorii sunt nou veniţi în categoria fiinţelor umane (sau au vieţi anterioare în care au fost îngeri întrupaţi, Spirite ale Naturii şi aşa mai departe), Înţelepţii au fost oameni, de-a lungul multor ere. Ca şi ceilalţi Îngeri Pământeni, ei se simt „diferiţi”. Ca înţelept, eşti un lider înnăscut, care e respectat pentru carisma sa, pentru aerul de încredere în sine, pentru felul în care se poartă şi puterea personală. Oamenii te respectă şi te admiră în mod natural şi sunt chiar intimidaţi de tine. Prin urmare, se simt bine când te urmează.

Daca doresti sa descoperi din care categorie faci parte,daca rezonezi sau ai afinitati cu aceste caracteristici descrise mai sus,iti recomand programul Ordinul lucratorilor cu lumina care se afla pe site,contact la idelcuescu@yaoo.com

 

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.