Reiki si cristalele

Desi Reiki traditional nu implica lucrul cu cristalele, terapeutii au descoperit, de-a lungul anilor ca acestea pot ajuta procesului de vindecare Reiki. De aceea tot mai multi terapeuti le folosesc in munca lor.
Sunt foarte multe metode de folosire a cristalelor in timpul sesiunilor Reiki. Iata cateva puncte principale.
1. Lasati-va ghidati de intuitie cand alegeti cristalele. Veti sti ce cristale sunt bune pentru dvs, sau pentru persoana cu care lucrati. Incredeti-va in intuitie. Daca nu sunteti sigur aflati ce cristale sunt benefice in functie de sistemul de chakre care il folositi. Acest sistem va va da un cristal pentru fiecare chakra, ajutand astfel nivelul de vibratie unei persoane sau alta, nivel care este diferit de la persoana la persoana.
2. Conectati-va cu cristalele dvs cand le tineti in mana in timpul meditatiilor dvs. Folositi simbolul de distanta pentru a va conecta cu un anumit cristale si sesizati calitatile unice ale cristalului respectiv prin senzatiile care vi le transmite si gandurile care va vin in timpul meditatiilor.
3. Inainte si dupa sesiunile de vindecare curatati cristalele folosite si cea mai simpla procedura este de a le tine in mana stanga iar cu dreapta desenati simbolul puterii deasupra lor, dand astfel fiecarui cristal posibilitatea de a se conecta cu Reiki.
4. Nu folositi niciodata cristalele in timpul sesiunii Reiki fara acordul pacientului. Trebuie sa aveti acordul pacientului inainte de inceperea sesiunii si aratati pacientului ce cristale veti folosi. Se poate intampla ca pacientul dvs sa aiba o aversiune intuitiva asupra unui cristal sau altul, si va trebui sa sa-i respectati dorinta. Puteti insa sa-l indemnati pe clientul dvs sa-si aleaga singur cristalele daca doreste ca ele sa faca parte in sesiunea de vindecare.
5. Cristalele pot fi plasate pe diferite zone ale corpului, in timpul sesiunii de vindecare, cum ar fi deasupra unui organ sau deasupra unei chakre. Lasati clientul sa va ghideze in amplasarea cristalelor. Indepartarea unui cristal sau altul se face tot intuitiv dar deseori clientul poate va va ghida in folosirea aceastor cristale.
6. Simbolul de distanta poate fi folosit pe toata perioada sesiunii Reiki pentru a facilita o legatura cat mai buna cu cristalele care urmeaza sa fie utilizate. Simbolul de putere si de vindecare mentala/emotionala poate fi folosit deasupra cristalelor folosite in sesiunile de vindecare Reiki. Ca intotdeauna Reiki nu poate face totul. Dupa ce creati legatura Reiki, amplasati cristalele dupa cum e nevoie sau dupa cum doreste/simte clientul. Raspunsul clientului va fi in functie de senzatiile incercate.
Stati conectati cu cristalele dvs cu ajutorul meditatiilor. Onorati-le tinandu-le intr-un loc special cum ar fi un altar sacru sau in alte locuri binecuvantate. Veti invata multe lucruri de la cristalele dvs.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.