Reiki si invocatiile

Reiki si invocatiile

Reiki si invocatiile- doua metode puternice si diferite de vindecare, manifestare si trimitere a rugaciunilor noastre catre Univers. Sunt multi oameni care adora sa practice invocatii si ritualuri. Vorbesc de ritualurile care sunt facute pentru bine si nu ranesc pe nimeni. Ce ar fi sa combinam ritualurile cu reiki si sa vedem ce iese? Asa cum stim toti, Reiki lucreaza doar spre binele cel mai inalt, sub nicio forma nu produce raul cuiva.
Hai sa vedem cum putem combina Reiki cu invocatiile !
Cele mai frecvent folosite in Reiki sunt lumanarile, cristale, uleiuri, ierburi, carti de tarot sau cu ingeri si declaratia de intentie.
Curatarea spatiului- Inainte de a incepe orice ritual sau invocatie, curatati altarul sau spatiul unde urmeaza sa faceti ritualul/invocatia. Sunt multe moduri in care putem face asta dar daca tot vorbim de Reiki, sa o facem folosind metoda Reiki.
Desenati Cho Ku Rei in palmele dumneavoastra si lasati Reiki sa curga.Imaginati-va multe simboluri Cho Ku Rei care curg din palme si umplu camera cu lumina Divina. In timp ce oferiti Reiki camerei spuneti asta:
Aceasta camera este curatata de toate energiile negative si de vibratie joasa, doar energia pozitiva este permisa aici, aceasta sau mai buna decat acesta. Multumesc.
Lumanarile- in majoritatea invocatiilor/ ritualurilor, lumanarile sunt folosite pentru a reprezenta elementul foc care sa trimita rugaciunile noastre catre Univers. Luati lumanarea si rulati-o frecand-o intre palme, asta va impregna lumanarea cu propriile voastre energii. Apoi scrieti dorinta pe lumanare Iubire/ Bunastare/Sanatate sau orice altceva. Pe cealalta parte a lumanari scrijeliti simbolurile Reiki in care sunteti initiati.
Uleiurile esentiale- Acum ca lumanarea este pregatita ce mai aveti de facut este sa o ungeti cu uleiuri esentiale.Picurati cateva picaturi de ulei pe palme, desenati simbolurile Reiki si oferiti-i intentia dumneavoastra. Acum aveti ulei esential infuzat cu intentia.
Cristale- intotdeauna curatam cristalele. Luati cristalele in palme si desenati pe ele simbolurile Reiki.Setati-va intentia si vizualizati sau imaginati-va intentia devenind realitate.
Pastrati-va concentrarea asupra intentiei pentru 68 de secunde, cand un gand este mentinut 68 de secunde, manifestarea lui incepe. Puteti de asemenea sa ungeti cristalele cu uleiuri esentiale.
Carti de tarot sau cu ingeri- Inainte de a folosi orice fel de carti in ritualuri sau invocatii, inlaturati negativitatea din ele.Desenati Cho Ku Rei si oferiti-le Reiki cu intentia de a inlatura energia negativa si a aduce lumina Divina. Apoi tineti cartile in mainile dumnevoastra si meditati, vedeti ce mesaj au sa va transmita.
Declaratia de intentie- cand va notati declaratia de intentie desenati Cho Ku Rei in cele 4 colturi ale colii de hartie pentru a sigila energiile benefice. Pe spatele colii desenati simboluri Reiki si transmiteti Reiki declaratiei dumneavoastra cateva minute.
Odata ce ati parcurs toti pasii de mai sus, invocatia este facuta, faceti o minge Chi Ball pentru a incarca cu energie ritualul si eliberati-o deasupra ritualului/ a invocatiei.
Stiu ca asta va face metoda mai lenta dar totodata face ritualul/ invocatia mult mai puternica si cu siguranta va lucra spre binele vostru cel mai inalt.
traducere de pe www.reikirays.com

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.