Respiratia vietii-autoacordaj

Respiratia vietii ajuta la deschiderea chakrei coroana si ne conecteaza cu esenta vietii, Sinele inalt. Ne da un sentiment de conexiune cu respiratia universala, generand un sentiment de euforie si expansiune. Are o energie blanda, feminina. Initierea in sistemul Respiratia vietii va acorda celulele corpului la esenta sufletului vostru,trezind energiile vindecatoare din interior pentru a va transforma fiinta din limitare si suferinta in sanatate si armonie. Acest acordaj, de asemenea, va ajuta in mod bland sa va treziti intregul potential din interior, permitandu-va sa va integrati esenta spirituala in lumea fizica si sa o manifestati:
– Refacerea fizica si reintinerirea
– Stabilitate emotionala si dezvoltare
– Expansiunea mentala a constientei activate
– Intelegere spirituala si intelepciune
Acordajul: Respiratia vietii este un sistem cu auto-acordaj,energia se integreaza si lucreaza in mod automat in timpul meditatiei zilnice,energia vindecatoare poate fi integrata in sedintele de vindecare, cum ar fi sedintele Reiki.

Procesul de auto-acordaj

1 Stati intr-o pozitie confortabila, relaxati-va si respirati profund.
2 Spuneti mental catre Sinele Superior: Cer sa primesc initierea Respiratia vietii de la Sursa in mod perfect. Multumesc!
3 Intotdeauna respirati profund in timpul acestui proces, urmariti-va in mod constient procesul respiratiei in toate circumstantele vietii. Cand inspirati, fiti constienti ca inspirati. Cand expirati constientizati expiratia.
4 Urmati-va ghidarea, cand simtiti ca este suficient, initierea este finalizata. Deschideti ochii si zambiti!
Sa va fie de folos

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.