Semne ca experimentezi Ascensiunea-corp-suflet

Aceasta activare a restructurarii celulare este declansata de valurile cosmice de energie care invaluiesc Pamantul, care de asemenea se racalibreaza, ridicandu-si frecventele.
Pe masura ce tranzitul dintr-o realitate tridimensionala intr-una hiperdimensionala se desfasoara, noi experimantam o recalibrare a sistemului minte-corp-suflet.
Acest process a fost declansat si este monitorizat. Atat ca si planeta, cat si ca indivizi, suntem ghidati, protejati si vindecati.
Tranzitia dintr-o existenta tridimensionala la una multidimensionala este complicata si plina de provocari. Stari inaltatoare si intense de energie creativa alterneaza cu oboseala fizica, momente triste si o slaba memorie de scurta durata.
Putem avea stari interioare conflictuale, ca si cum am fi trasi in directii diferite. S-ar putea sa fim mult mai constienti de ceea ce se intampla in jurul nostru, putand vedea mai departe de minciunile si manipularea societatii. Toate acestea ne pot face sa fim obositi, nelinistiti si confuzi, asa ca in procesul de recalibrare avem nevoie de odihna, hidratare si alimentatie buna.
Noi facem tranzitul dintr-o existent tridimensionala liniara intr-o realitate hiperdimensionata unde timpul este cuatic, insemnand ca existam simultan in trecut, in prezent si in viitor.
Aceasta despre care discutam este dimensiunea a cincea. O dimensiune a curgerii Iubirii si Abundentei. In tranzitia noastra trecem din a treia dimensiune prin a patra pana la a cincea. In timpul somnului, visele permit spiritului nostru sa se elibereze de vibratiile trupesti ale celei de-a treia dimensiuni.
Putem experimenta salturi sau accelerari temporale, acestea fiind o oportunitate unica de a ne elibera de karma si de a evolua.

Esti mult mai sensibil la produse pe baza de chimicale, putand sa apara iritatii ale pielii, alergii
Nu mai poti tolera mancarea sintetica
Experimentezi dureri, raceli, fluturi in stomac, vedere incetosata, tiuituri in urechi si dureri de cap ciudate.
In mod activ filtrezi stiri, incercand sa te deconectezi de frica si depresia pe care acestea le aduc
Constientizezi minciunile si inselatoriile de pe scena politicii globale
Iti aduci aminte de pasiuni demult uitate din copilarie
Cauti sa traiesti cat mai linistit
Esti in procesul de indepartare din jurul tau al persoanelor langa care vibratia ta scade
Esti atras mult mai mult de meditatie, de yoga, de terapii vindecatoare, de a fi in natura
Esti constient de fluctuatiile existente in perceptia ta temporala

Pe masura ce ne deconectam de la matrice simtim recalibrarea, si nu este usor. Multi oameni adopta restrictii alimentare, eliminand produsele animale. Intreaga miscare catre alimente de provenienta organica in detrimentul otravurilor matricei demonstreaza asta. Se poarta o lupta cu remedii alternative holistice impotriva bolilor create precum cancerul, pentru a obtine libertatea fata de controlul exercitat de kabala fata de cea de-a treia dimensiune.
Noi ne ridicam deasupra matricei, ne ridicam vibratiile, conectandu-le la Gaia, si totusi existam in interiorul matricei. Trebuie sa fim impamanteniti, traind viata in dimensiunea a treia, si totodata sa fim conectati la frecventa iubirii si a unitatii universale.
Liberul arbitru ne arata faptul ca suntem fiinte suverane care opereaza intr-un camp cuantic al posibilitatilor infinite in timp si spatiu.
Mediteaza, conecteaza-te cu Sinele tau Superior si cu Iubirea cosmica pentru a beneficia de ghidare si vindecare in aceasta perioada de actualizare.
Recalibrarea consta in realinierea chakrelor sub influenta frecventelor de ascensiune cosmica, echilibrand trinitatea minte-corp-suflet. Dezgropam Chakra Radacina, reechilibram Chakra Sacrala, alimentam Chakra Plexului solar, deschidem si traim prin Chakra Inimii, ne proiectam sinele authentic prin Chakra Gatului si ne activam Chakra celui de-al Treilea Ochi si pe cea Coroana.
Modus-ul operandi al zilei este grija de sine. Atat politic cat si economic, cu totii muncim din greu in lupta impotriva unui sistem corupt, alimentat prin mijloace de mass-media cu frica. Astfel avem de-a face cu energie intunecata greu de indepartat, si trebuie sa ne iluminam prin meditatie pentru a o putea contracara. Aceasta presupune o schimbare in perceptia multora dintre noi. Matricea capitalista ne ordona: munca, competitie, inferioritate… ceea ce nu face posibila grija fata de sine.
Ne-am inscris la asta. Fie ca si lucrator al Luminii cu o misiune cosmica si personala, fie ca suflet cere isi traieste calatoria karmica.
Acesta este un moment incredibil in care sa fi in viata, respirand si aici! Aceasta este viata pe care toti ne-o vom aminti, cu suisuri si coborasuri, cu valuri de ascensiune, cu experiente unice si cu adevarata frumusete a planetei si a experientei umane. Aceasta este viata in care ni se curata karma a sute de alte vieti. Toate acestea se intampla multora dintre noi.
Trezirea s-a produs!

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.