Semnificatia spirituala a secventei de numere 1111 sau 11/11

1111 sau 11/11 are o semnificație spirituală specială. Se crede că este numărul de treziri spirituale, precum și de noi începuturi puternice.

Când vedeți frecvent 11:11 la ceas sau când sunteți atras de numărul 1111, acesta indică de obicei o schimbare sau o trezire care se află la orizont pentru tine.

Ingerii, ghizii spirituali, precum și Universul folosesc de asemenea numere ca o modalitate de a conecta o comunicare cu oamenii. 11:11 este un număr frecvent utilizat de către ființele divine , pentru a ne indica în direcția cea bună. Și pentru a lumina calea care ne înaintează.

Prin urmare, 11 noiembrie este un moment puternic pentru a face schimbări în viața noastră. A stabili intenții sau a sătura mai adânc pentru a descoperi adevărul.

În această zi, din cauza acestei energii , sunt posibile noi treziri, noi informații, precum și noi nivele de iluminare .

11 noiembrie vă poate ajuta să vă inspirați, pentru a vă gândi mai mult, precum și pentru a începe să vă gândiți la ceea ce doriți în acest nou capitol.

Această zi este de asemenea o zi astrologică semnificativă, din cauza energiei planetei Venus. Această planetă este considerată zeita feminină a zodiacului, iar energia ei va fi deosebit de puternică și pe 11 noiembrie.

Această planetă ne va ajuta să ne deschidem inimile și să vedem lucrurile dintr-un loc de iubire necondiționată, nu de teamă.

De fapt, energia potențială pe care o are Venus va sprijini, de asemenea, trezirea noastră în fața potențialului infinit al sufletului nostru și al magiei din interior.

Energia planetei Venus va sprijini, de asemenea, să ne gândim cu inimile în loc de capul nostru. Pentru a deschide posibilitatea iubirii necondiționate pentru toate ființele.

Romantismul, precum și creativitatea, vor fi, de asemenea, mari în această zi. Această energie ne va duce și pe tot parcursul săptămânii.

Această energie puternică feminină ne va ajuta pe toți, atât bărbați, cât și femei, să îmbrățișăm zeița noastră interioară. Să găsești încă o dată frumusețea, bucuria sau optimismul în viață.

Dacă vi s-a simțit lent pentru dvs. sau dacă v-ați simțit bolnav și obosit de același lucru vechi, această dată va aduce cu siguranță o respirație de aer proaspăt pentru dumneavoastră.

Pentru a utiliza energia din această dată în avantajul dvs., va trebui să o activați. De asemenea, trebuie să vă deschideți inima la energie și să vă bucurați de vibrația unor începuturi noi.

Setați alarma dvs. pentru 11:11 pe 11 noiembrie. Setați intenții noi, afirmații sau faceți un exercițiu de deschidere a inimii. Acest lucru vă va ajuta să vă treziți la mesajele de care aveți nevoie să auziți.

11 noiembrie este o zi bună pentru a te conecta cu i îngerii și ghizii spirituali pentru inspirația divină.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.