Vindeca-te cu Arhanghelul Rafael

Puteţi lucra cu energia lui Rafael, ca să îi vindecaţi pe alţii. Noi toţi suntem fiinţe de lumină şi toţi putem lucra cu energia de vindecare, putem să asistăm altă persoană în procesul de vindecare. Nu aveţi nevoie de un antrenament special, pentru a face această muncă de vindecare. Voi sunteţi doar un canal pentru energia vindecătoare. Ceea ce este necesar este să vă exprimaţi intenţia de a ajuta altă persoană, pentru binele său cel mai înalt. Arh. Rafael, Sinele vostru Superior şi Ghizii voştri, cât şi Sinele Superior, şi Ghizii Spirituali ai celeilalte persoane, căreia îi faceţi şedinţa de vindecare, dirijează vindecarea care este făcută. Munca voastră constă în a susţine persoana sau beneficiarul şi a facilita munca de vindecare.

Aşezaţi persoana pe care veţi lucra în poziţie confortabilă, pe scaun sau pe canapea. Împreună, cereţi ego-urilor voastre să se aşeze pe umărul vostru stâng. Lăsaţi-i să afle că sunt doar observatori pe durata vindecării şi să ştie că aşa este. Cereţi Îngerilor, Ghizilor şi Îngerilor voştri, Ghizilor primitorului să vă însoţească în această dorinţă de vindecare, din prezent. Cereţi-I lui Dumnezeu să vă trimită o rază de lumină albă, de protecţie. Dumnezeu aude rugămintea voastră şi voi vizualizaţi imediat, cum coboară o rază de lumină albă din univers. Priviţi cum vă înconjoară într-o strălucire protectoare!
Spuneţi amândoi cu voce joasă: ARH. Rafael, te rog, vino la noi acum şi asistă vindecarea, spre binele cel mai înalt al …..(vindecătorului) şi ca …… (receptorul) să accepte vindecarea spre binele său cel mai înalt!
Desigur, toate acestea pot fi făcute în linişte. Persoana de vindecat nu trebuie să participe la cereri şi invitaţii. Dar, este de ajutor ca ea să aibe un rol activ, în procesul vindecării.
Plasaţi mâinile voastre pe capul său deasupra capului persoanei. Imaginaţi-vă că ARH. Rafael stă în spatele vostru şi lucrează prin voi. Încercaţi să vizualizaţi sau să simţiţi energia luminii verde vindecătoare curgând prin mâinile lui Rafafel, în mâinile voastre şi apoi prin chakra coroanei primitorului. Mâinile voastre pot deveni fierbinţi, datorită acestei energii.
După câteva minute, mutaţi-vă în zone specifice, unde este nevoie cel mai mult. Aveţi încredere în sentimente şi orientare, privind durata timpului pentru fiecare zonă sau a locului în care să vă plasaţi mâinile.
Voi puteţi fi ghidaţi să lucraţi pe o zonă care nu are de a face cu zonele simptomatice, bolnave sau traumatizate. Acestea pot fi cauzele principale sau doar o necesitate separată de vindecat, în acea zonă a corpului. Doar, urmaţi-vă intuiţia!
Când este gata, nu uitaţi să mulţumiţi ARH. Rafael şi spiritelor imlicate.
A lucra cu ARH. Rafael şi energia sa vindecătoare este foarte uşor! Vindecarea este realizată prin intenţia şi dorinţa de a lucra cu Fiinţe de Lumină, care sunt în serviciu pentru voi şi pentru oamenii pentru care voi lucraţi!
MULŢUMIM, ARHANGHELE RAFAEL!!!
 -tehnica de lucru din manualul de curs”Initiere cu Arh.Rafael”-detalii si inscrieri

>

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.