Vindecarea si eliberarea de stres cu ajutorul culorii verde

Vindecarea si eliberarea de stres cu ajutorul culorii verde

Multi dintre noi am simtit efectele vindecatoarea ale culorii verde la un anumit moment din viata noastra. Aproape oricine simte o stare de calm si pace intr-un mediu natural, cu verdeata luxurianta. Cand suntem inconjurati de verdeata , ochii noastri se simt odihniti si un sentiment de pace ne cuprinde. Sa simti pacea interioara este primul pas spre vindecare. Cand simtim acea stare de pace, noi cream conditii armonioase astfel incat vindecarea sa aiba loc. Practica Reiki realizeaza asta fara efort. Aproape toti cei care primesc Reiki traiesc o stare de pace, indiferent daca simt si altceva sau nu.
Vindecatorii sunt constienti de rolul semnificativ al culorilor in procesul de vindecare.Multi vindecatori energetici,inclusiv practicantii Reiki, valorifica frecvent puterea culorilor cand ofera vindecare.
Verdele este o culoare puternica.Este culoarea chakrei inimii, care este centrul iubirii si compasiunii.Toti stim ca iubirea are o uimitoare putere vindecatoare.
Des, suntem atrasi in mod inconstient de anumite culori. Sa va dau exemplul meu personal, verdele nu a fost niciodata una dintre culorile mele preferate. La un moment dat, am inceput sa aleg haine verzi pentru mine si continui sa o fac si in zi de azi. Nu am realizat ca fac asta pana cand prietenii si familia au inceput sa imi atraga atentia ca in garderoba mea predomina verdele. Am fost fericita cu alegerea mea deoarece verdele ma facea sa ma simt comfortabil. Dupa cativa ani am aflat ca am fost atrasa de culoarea verde pentru ca eram in mijlocul unui proces intens de vindecare si de asemenea pentru ca eram atrasa de arta vindecari. Daca cititi acest articol este foarte probabil ca sunteti la fel, atrasi de arta vindecarii. Va puteti imbogati metoda de vindecare facand culoarea verde o parte integranta a vietii voastre( daca sunteti atrasi de ea, desigur).
Petrecerea timpului in natura si purtarea hainelor de culoare verde sunt modalitati simple de a face aceasta culoare o parte din viata voastra.
Lumanarile verzi au puternice calitati vindecatoare. Sa lucram cu lumanari verzi ne poate ajuta sa ne conectam cu iubire si vibratia luminoasa a culorii verde. Folosirea lumanarilor verzi in sesiunile de vindecare ne ajuta sa eliberam stresul si tensiunea din corpul fizic si energetic.
Exercitiile simple explicate mai jos va ajuta sa eliberati tot stresul acumulat si sa dobanditi starea de relaxare si pace.
1 Aprindeti o lumanare verde in cabinetul dumneavoastra sau in orice camera va aflati.
2 Cereti lumanarii sa va ajute in acest proces si exprimati-va recunostinta pentru aceasta energie.
3 Asezati-va comfortabil, la o distanta sigura de lumanarea aprinsa. Inchideti ochii si incepeti sa respirati .
4 Setati-va intentia de a elibera tot stresul si tensiunea din corp.
5 Cum stati intinsi, vizualizati-va scaldati de aceasta lumina verde. Permiteti acestei energii linistitoare sa transforme orice urma de stres in sentimente de pace si bunastare.
6 Curand veti incepe sa va relaxati. Predati-va acestei energii vindecatoare si bucurati-va de intregul process.
Acest exercitiu este foarte puternic si lucreaza ca prin magie.Poate fi practicat zilnic. Daca reusiti sa va detasati, veti descoperi cum fiecare gram de stres se evapora din fiinta dumneavoastra. Nu exista o durata de timp obligatorie pentru acest exercitiu, am descoperit ca si un exercitiu de numai 5 minute da rezultate grozave. Faceti cum simtiti ca vi se potriveste.
Iubire si binecuvantari.
traducere de pe www.reikirays.com

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.