Ce putem afla la o citire intuitiva-despre atacuri energetice

De fiecare data, in sesiunile de intrebari si citiri pentru clienti, acestia doresc sa afle cine a intrat in campul lor energetic. Doresc sa afle cine a intrat in casa lor – fizic – si cu cine s-au intalnit in timpul viselor sau in alte zone astrale.
Trebuie sa intelegeti ca ghizii si protectorii nostri vindecatori pun pe primul plan siguranta noastra. Sunt foarte atenti ca noi sa primim informatia pe care ei o considera importanta pentru cresterea noastra spirituala. Asta inseamna ca nu ne vor raspunde la curiozitati daca ei considera ca nu este important. Sau, cu alte cuvinte, daca o simpla curatare a urmelor energetice este tot ce este necesar pentru sanatatea si siguranta voastra, este posibil sa nu primiti si detaliile cine sau de ce. Cand va veti desprinde de nevoia de a sti toate detaliile despre cine a trecut prin spatiul vostru sau campurile voastre energetice, va veti elibera pentru a merge inainte, pentru a va ridica frecventa energetica. Atunci sunteti considerati suficient de maturi pentru a vi se acorda noi calitati si capacitati mai elevate.
Obsesia unei persoane de a sti ce s-a intamplat inainte, ii limiteaza eficienta. Acesta este unul din cele mai importante motive pentru care oamenii sunt blocati si experimenteaza in continuare atacuri energetice. Daca continuati sa cautati cine a trimis ceva sau a intrat in spatiul vostru, intrati in cârligul lor. Acestia primesc un mesaj ca puteti fi abordati. Si asa, au loc mai multe atacuri.
Cel mai rapid mod de a inchide un loc prin care se scurge energia si de a preveni viitoare intamplari, este de a identifica daca a existat o interferenta cu spatiul vostru sacru si de a o inchide.
Asta este foarte important. Pentru ca invadatorii energetici folosesc curiozitatea voastra ca pe o permisiune de a ataca si mai mult. Dar, daca va activati filtrele energetice, la un nou atac veti afla informatii despre invadatori si astfel curiozitatea voastra va fi satisfacuta. Stiu ca nu asta este intentia voastra, dar prin exprimarea curiozitatii, din punct de vedere energetic, faceti invitatii pentru si mai multa interactiune cu invadatorii.
Datorita faptului ca spatiul si timpul sunt irelevante pentru atacatorii energetici, cand va uitati in trecut pentru a vedea cine v-a incalcat teritoriul, deveniti o tinta sigura. Mintea umana este obisnuita sa caute detaliile oricarei situatii care ar fi putut fi o amenintare sau care ar putea deveni una. De aceea trebuie sa invatati sa va stapaniti mintea. Este necesar sa va controlati mintea in asa fel incat vointa voastra de a nu cauta sa fie mai puternica decat curiozitatea naturala. Asta va va permite sa va miscati prin timp si spatiu fara sa lasati urme care sa fie preluate de invadatori.
Intrebare: Ce fel de intrari nedorite pot fi aflate?
Raspuns: Intrarea unei persoane (cu corp fizic) care ar fi putut intra in spatiul vostru fizic. O persoana cu corp fizic care si-a proiectat constiinta in spatiul vostru vital sau campurile energetice. O persoana cu corp fizic care a comandat unei entitati neintrupate sa intre in spatiul vostru pentru a va transmite dorintele sale. O fantoma sau un spirit nedorit.
Exista multe exemple a ceea ce ar putea constitui o incalcare a spatiului vostru sacru, care este orice spatiu pe care il considerati al vostru sau sub supravegherea voastra. Iata cateva exemple:
⦁ aura voastra
⦁ spatiul dintre organele si celulele din corpurile voastre fizice
⦁ spatiile sacre din planurile interioare si taramurile din toate dimensiunile in care existati in interiorul vostru
⦁ acele cai mentale si din interiorul spatiului vostru sacru pe care le traversati pentru a avea acces in mod constient la alte spatii si dimensiuni
⦁ casa voastra
⦁ spatiul de lucru
⦁ masina voastra
⦁ oriunde mergeti in timpul viselor
⦁ oriunde mergeti in timpul calatoriilor astrale
⦁ oriunde ajungeti in timpul meditatiilor profunde, in timpul calatoriilor in diferitele taramuri ale existentei
Meritati sa fiti in siguranta. Meritati sa stiti daca cineva a intrat intr-un spatiu care este al vostru. Meritati capacitatea de a curata urmele energetice dintr-un spatiu care va apartine. Urmele energetice lasate ca urmare a intruziunilor accidentale sau cu un anumit scop in oricare din spatiile voastre, va pot dezorienta si va pot chiar cauza scurgeri de energie.
O urma energetica poate contine o semnatura emotionala care este contrara fata de propria voastra energie, sau fata de energia cu care doriti sa vibreze casa voastra.
O urma poate fi de asemenea folosita de altii pentru a gasi drumul inapoi spre spatiul vostru chiar si dupa ce v-ati reincarcat pe voi, sau casa voastra cu energie pozitiva. Puteti folosi urmele altor persoane pentru a-i gasi in cazul in care aveti nevoie sa obtineti informatii pentru a va pastra pe voi si pe cei dragi in siguranta. Gasirea urmelor altor persoane este munca magica avansata. Nu sunt prea multe motive pentru a face asta. Totusi, Sinele Meu Inalt mi-a transmis ca exista cateva argumente solide.

Ghizii spirituali ne învață despre valorile spirituale care nu ne sunt familiare. Recunoscându-ne ghizii prin schimbările subtile sau dramatice care vin în viața noastră ne va ajuta să ne înțelegem propriile scopuri sau cereri particulare spirituale. Ghizii nostrii nu ne părăsesc cu adevărat, dar ei fac în așa fel încât alți ghizi să poată veni în față când sunt noi lecții de învățat. Ghizii spirituali sunt îngeri ai învățăturilor de bază ; ei ne dau o nouă vedere interioară și o nouă creativitate pentru a ne aduce în armonie cu Sinele Superior al nostru.
Acest serviciu de citire intuitiva,ma pune in contact cu ghizii dvs,unul sau mai multi,ghizi spirituali pe care toti ii avem.In timpul acestei sesiuni,pe care o efectuez in numele dvs,ma conectez energetic cu ghidul dvs si aflu mesajul pentru dvs,canalizez informatiile care aveti nevoie sa le aflati.Citirea vine insotita de un raport scris in care primesti si o scurta descriere a energiei tale,a lectiilor care le ai de constoentizat si invatat -de-a lungul incarnarilor repetate si mesaje de la Sinele Tau Superior,care are acces la multa cunoastere,fiind alaturi de tine de la creearea sufletului tau,investitia ta 222 lei

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.