Cum sufletele pereche se vindeca unul pe celalalt

De ce crezi ca sufletul tau pereche (geaman) este dramatic, irritant, enervant, dependent, prea sensibil sau fricos si tu vezi aceastea, percepe-le ca pe o oglinda si incerca sa vezi daca el/ea reflecta o parte NEVAZUTA in TINE.
Sufletele pereche se iubesc atat de mult incat energia lor reflecta si oglindeste orice din interior (din adancul sufletului). Ea/el iti arata ceva ce tu esti sau ai fost deja, sau ai uitat acel lucru despre tine ce trebuie resolvat. Nu trebuie decat sa privesti la ceea ce doreste, la ceea ce crede si la ceea ce celalalt are de spus. Toate acestea sunt nevoile si credintele tale reflectate inapoi catre tine.
Iubirea sufletului pereche este un parteneriat si o calatorie spirituala pe care nimeni nu o poate face in locul tau. Ea/el iti arata lucruri din adancul celei mai profunde iubiri posibile si te conduce inapoi la sursa ta doar oglindind totul despre tine. Energiile dintre sufletele pereche, mai presus de orice (chiar vorbe say fapte), iti arata cine esti sau de ce ai nevoie ca sa te transformi, sa evoluezi. Anumite lucruri sunt adanc ascunse sau uitate. Doar asculta cuvintele celuilalt, temerile si comportarea celuilalt ca sa te vezi pe tine insuti. Daca esti sincer cu tine, atunci aceasta este cea mai inalta forma de iubire pe care cineva o poate trai. O sa reflecte lucruri bune si lucruri nu prea bune din interiorul/adancul tau. Aceasta este o promisiune pe care tu ai facut-o cu celalalt suflet inca inainte de a te naste. Voi ati decis sa va intalniti si sa va vindecati unul pe altul prin reflectarea sufletului si a ego-ului.

Daca unul dintre sufletele pereche nu se poate desprinde din cauza temerilor, atunci este 100% posibil ca nici celalalt suflet sa nu se poate desprinde. Daca unul din sufletele pereche este obsedat de o dependenta (de ex. dependenta de bautura) sau alta, este foarte posibil ca si celalalt sa aibe aceeiasi problema. Daca unul din sufletele pereche realizeaza acest lucru si doreste sa se lase de dependenta sau de teama de a parasi un loc anume, ori de a se detasa de o anumita obsesie, atunci automat si celalalt se va schimba.

Asadar, daca doua suflete pereche isi dau seama de parteneriatul lor, se vor vindeca unul pe celalalt doar reflectand (oglindind) dependenta, drama, teama prin modul de a fi. Cand unul din sufletele pereche se detaseaza de acel mod de a fi, atunci si celalalt se poate automat vindeca de acel mod de a fi chiar in acceiasi zi.

Daca iti vezi partenerul chinuindu-se cu ceva (depresie, drama, dependenta, boala etc) atunci intercepteaza acea reflectie in tine si simplu spune : «Vreau sa renunt la acest mod de a fi ca sa ma vindec pe mine si pe noi doi». Va va vindeca pe amandoi, instantaneu. Este nevoie de iubirea de sinele propriu si de iubirea dintre cei doi ca sa se realizeze acest lucru. Transformarea se va intampla in secunde. Sa reflectezi si sa constientizezi este tot ceea ce ai nevoie! Din aceast motiv, relatia dintre doua suflete pereche este cea mai inalta forma de transformare ce se poate intampla in toate relatiile.
Dedicandu-te relatiei (si incetand sa fugi de problemele tale) te vei dedica in sfarsit tie insusi. Este la fel si pentru celalalt suflet. Ai putea sa intorci spatele sufletului tau pereche? Este ca si cum nu te iubesti pe tine insuti. Daca te iubesti pe tine insuti, o vei iubi pe ea si ea te va iubi si mai mult pentru ca are iubire de sine, de asemenea.
Fugind sau evitand o problema este acelasi lucru ca si cum ai fugi de tine insuti. Daca ea este suparata pe tine pentru ca nu ii dai atentie, priveste cum ai aceeasi comportare fata de tine insuti. Poate esti suparat pe tine insuti pentru ceva sau poate pretinzi sa fii cineva care nu esti. Este sensitivitate sau neputinta? Urmareste cum vei face acelasi lucru pana cand te vei opri sa « ascunzi » cine esti.

Sufletele pereche proiecteaza dragoste si lumina in celalalt. La sfarsit, ea te va ajuta sa te accepti si sa devii fiinta ta adevarata, nu ego-ul tau.Nu exista iubire mai profunda decat iubirea dintre tine si sufletul tau pereche care este dedicata intru totul sa reflecteze adevaratul TU!

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.