De cate feluri poate fi vindecarea

Vindecarea:
Fizica: simtiti-va si ascultati-va corpurile, raspundeti nevoilor corpurilor voastre, tratati-va corpurile cu iubire, ca si cand ar fi cele mai frumoase si de nepretuit; aveti grija deosebita de ele, dati-le valoare si nu le supuneti riscurilor fara a va gandi, nu le supuneti unor actiuni care le creaza disconfort.
Emotionala: permiteti-va sa simtiti si sa eliberati emotii reprimate, experiente sau sentimente; fiti in contact cu vulnerabilitatile voastre si invatati sa aveti grija de ele, sa le protejati in mod constient, dupa cum aveti nevoie, in relatii si in lume.
Mentala: identificati si eliberati in mod gradual gandurile / ideile / credintele care nu va mai servesc si explorati noi idei care va dau o exprimare mai intreaga a persoanei care sunteti cu adevarat; revendicati-va inteligenta, daca in copilarie ati renegat-o datorita criticilor sau traumelor emotionale.
Spirituala: reconectati-va in mod constient cu Spiritul, dati-i voie sa preia din greutatile de pe umerii vostri, formati o relatie pozitiva si iubitoare cu el.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.