Ma simt bine facand ceea ce fac

Mă folosesc cu înţelepciune de afirmaţii
AFIRMAŢII
La început este Cuvăntul

Orice gănd pe care îl emit şi orice frază pe care o rostesc reprezintă o afirmaţie.Aceasta poate fi pozitivă sau negativă. Afirmaţiile pozitive atrag după sine experienţe pozitive. La răndul lor, afirmaţiile negative atrag după sine experienţe negative. O sămănţă de roşie pusă în pămănt nu poate conduce decăt la creşterea unei plante mature care va produce roşii. O ghindă nu poate conduce decăt la creşterea unui stejar.Un căţeluş nu se poate transforma decăt într-un căine. În mod similar, atăt timp căt vom continua să repetăm aceleaşi afirmaţii negative legate de noi înşine şi de viaţa noastră, noi nu vom putea atrage decăt noi şi noi experienţe negative.Transcend acum obiceiul familiei mele de a privi viaţa într-o manieră negativă. Optez pentru a nu mai rosti decăt afirmaţii care recunosc binele din viaţa mea ( sau pe care îl doresc în viaţa mea). Numai în acest fel voi putea atrage în viaţa mea acest bine.

Mă las dus cu uşurinţă de curentul vieţii

Îmi păstrez atitudinea de seninătate în timp ce trec prin cele mai variate experienţe.Orice lucru poate fi făcut în diferite moduri.Atunci cănd avem mari realizări, ne bucurăm.Atunci cănd realizările noastre nu sunt foarte mari, ne bucurăm.Chiar dacă nu avem nicio realizare, tot ne bucurăm.Tot ceea ce facem este perfect în momentul respectiv. Noi nu ,,trebuie,, niciodată să facem ceva anume. Există însă lucruri mai bune decăt altele,pe care le-am putea face.Noi avem întotdeauna de ales. Viaţa este o aventură, iar Universul este întotdeauna de partea noastră.

Nu trebuie să muncesc din greu pentru a căştiga bine
ANGAJARE
Mă angajez în gănduri pozitive

Mă folosesc de Sinele meu Superior, iar acesta se foloseşte de mine. Energia spiritului meu este delicată, sublimă, strălucitoare, puternică şi frumoasă. Ea mă binecuvăntează, ajutăndu-mă să mă simt împlinit prin ceea ce fac. Fiecare zi este nouă şi diferită de cele de dinainte.Renunţ la luptă pentru supravieţuire şi descopăr că sunt hrănit, îmbrăcat, găzduit şi iubit într-o manieră care mă împlineşte.Mi se pare normal să am bani fără a munci din greu pentru ei. Consider că merit să mă bucur de un venit ridicat fără a mă lupta cu competiţia sau cu traficul pentru a-l obţine. Îmi ascult intuiţia superioară şi inima în tot ceea ce fac.

Eu sunt principala autoritate din lumea mea
AUTORITATE
Eu sunt autorul vieţii mele

Nicio persoană, niciun loc şi niciun lucru nu are vreo putere asupra mea , căci eu sunt singura persoană care găndeşte în această lume personală. Cănd eram copil , am acceptat figurile autoritare din viaţa mea considerăndu-le zei. Acum învăţ să îmi asum din nou puterea personală şi să devin propria mea figură autoritară.Mă accept pe mine însămi şi mă consider o fiinţă puternică, plină de autoritate. Meditez în fiecare dimineaţă şi mă pun la unison cu înţelepciunea mea interioară. Şcoala vieţii este profund satisfăcătoare, mai ales dacă înţelegem că suntem cu toţii în egală măsură profesori şi elevi. Cu toţii am venit aici să învăţăm ceva, dar şi ca să le predăm altora o anumită lecţie. Îmi ascult găndurile şi îmi călăuzesc cu blăndeţe mintea către încrederea în propia mea Înţelepciune Interioară. Acceptă creşterea şi înflorirea, şi încredinţează-ţi toate problemele cu care te confrunţi şi toate sarcinile pe care ţi le-ai asumat Sursei Divine. Totul este bine.
Louie Hay-Viata ma iubeste

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.