Manifestarea iubirii de sine si respect

Manifestarea iubirii de sine si respect

Acordajul manifestarii iubirii de sine si respect lucreaza pe a te conecta la sursa de energie si pe a-ti deschide calea spre sinele tau superior. Prin aceste canale, poti sa inveti sa te iubeti si sa te respecti. Pe masura ce inveti sa iti pese de tine si iti dai voie sa fi fericit, incepi sa intelegi ca trebuie sa te tratezi cu bunatate ca sa poti fi bun. In esenta, sa dai altora in timp ce te renegi pe tine, cauzeaza resentimente si adesea furie interioara care ar putea duce la imbolnavire. Manifestarea iubirii de sine si respectului te ajuta sa devi o persoana care radiaza iubire neconditionata de sine si asta iti imbunatateste stima si increderea de sine. Cand te simti sigur de cine si ce esti, esti conectat la sursa de energie creativa.

Manifestarea iubirii de sine si respect

In societatea noastra, suntem atat de des educati sa ii punem pe altii inaintea noastra, ca trebuie sa ii lasam pe altii sa aleaga primii, ca trebuie sa ne dam la o parte si sa dam atat de mult din noi celor pe care ii iubim incat nu ne mai ramane nimic pentru noi. Iar asta este o credinta gresita. Cand noi a trebui sa impartim, sa dam altora, sa fim politicosi, sa oferim cu drag, cu fericire, cu gratitudine. Daca ne simtim presati, daca cei la care tinem ne cer sa renuntam la noi insine, sa facem ceea ce ii face pe altii fericiti si niciodata nu primim la schimb nimic pentru acea energie, poate cauza dificultati, stima de sine scazuta si pierderea energiei. A ne oferii pe noi insine este un lucru minunat, dar trebuie sa tinem minte ca si noi de asemenea, trebuie sa primim iubire, respect si energii de natura pozitiva pentru a putea functiona si a ne dezvolta. Cand suntm privati de asta ne ofilim, ne imbolnavim si murim.

Dupa cum poti vedea, iubirea de sine este necesara pentru a creste, pentru a fi fericiti si sanatosi. Daca le permiti altora sa te trateze urat, nu te iubesti si respecti pe tine insuti. Nu ai permite cuiva sa trateze urat o persoana la care ti, asa ca de ce ai permite cuiva sa te trateze cu lipsa de respect sau lipsa de iubire? Pentru a fi capabil de a iubii cu adevarat, trebuie mai intai sa te iubesti pe tine insuti. Atunci cand te iubesti si te respecti, radiezi perfect in vibratia energiei iubirii si respectului si asta va atrage si mai multa iubire pozitiva si respect catre tine.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.