Meditatie cu zeita luminii

Închideți ochii și respirați adânc, expirați și eliberați-vă. Respirați adânc, expirați și eliberați-vă. Făceti-o de trei sau patru ori până când vă veti simți complet relaxată.
Sunteți într-o grădină frumoasă, în jurul vostru sunt tufișuri și copaci ori de câte ori vă uitati in jur.
Sunetul păsărilor se amestecă cu sunetul vântului care suflă în fața voastră; iar în inaintea voastră se deschide o potecă. De ambele părți există flori frumoase si trandafiri, trandafiri minunati și colorați.
Începeți să mergeți pe drum, mirosind aroma lor. Culegeți un trandafir albastru și mulțumiți plantei pentru acest dar frumos.

În fața dvs., puteți vedea o poienită, separată de potecă prin margini înalte și vă indreptati spre ea.

Chiar in fața dvs, se găseste o statuie mare de marmură si, pe măsură ce vă uitați la ea, vedeți că are patru laturi, astfel că sunt patru figuri diferite ale aceleiași Zeițe, zeița luminii

Această statuie se află în mijlocul unei intersecții din care pornesc patru poteci. Luați-vă timp pentru a vedea cele patru fețe și infatisările lor.
În fața dvs., se află Zeita a Luminii, ținând o tortă, luminându-ti calea. Petreceți un moment uitându-vă la ea și vedeți cum vă simțiți.

Începeți să vă plimbați în jurul statuii, în sensul acelor de ceasornic; lângă ea, este Zeita Hekate a Oceanului, stând impunatoare în fata valurilor mării. Uităti-vă la ea și luati aminte la detaliile peștilor din palma ei, la părul ei lung albastru …
Dati ocol din nou statuii, si veti vedea Zeita Antică Hekate, cu o torță în mâinile ei, avand in ea înțelepciunea tuturor strămoșilor noștri.

Apoi continuați în jurul statuii și dati peste Zeita Sufletului Lumii Cosmice dormind, radiind de bucurie și dragoste necondiționată.
Îi puteți simți energia, prezența ei în această grădină. Închideti ochii și respirati adânc. Deschideți palmele așezate pe genunchi și simțiți energia figurii din fața voastră.

Simțiți-o pe Zeita alături, cu o invelitoare albă, inconjurandu-vă de iubire; simțiți-i forta, puterea și pregătiti-vă pentru o călătorie cu ea, care vă va conduce pe una, două … sau chiar cele patru căi …

Este timpul să vă întoarceți, să o luați inapoi catre statuie cu zeita alaturi de dumneavoastră, mulțumiti-i pentru prezență, timpului și învățăturii ei. Închideti ochii din nou și lăsati-o să plece. Întorceti-vă la poteca cu trandafiri, simțiți parfumul lor. Iar când sunteti pregătită, deschideti ochii în momentul prezent.
Lumină si Iubire!
Face parte din cursul si acordajul in Lunar Reiki,detalii si cursul se gaseste pe site

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.