Meditatie pentru eliminare blocaje din familie

In multe familii exista boli ereditare sau blesteme, sau anumite blocaje care nu ne permit sa avansam in viata sau creaza prapad in vietile noastre. Pe masura ce adresam aceste blocaje cu dragoste si lumina, problemele se resolva si cu totii beneficiem.

Pentru beneficiul tuturor am impartit exercitiul in cateva etape. Daca faceti aceasta meditatie va sugerez sa o faceti in zile alternative (o zi da, o zi nu) timp de o luna sau 21 de zile continuu pentru a capata beneficiul maxim.

1. Aseaza-te intr-un loc linistit unde nu te va deranja nimeni pentru 15-30 minute. Respira adanc de 3 ori si relaxeaza-te, centreaza-te si ancoreaza-te. Imagineaza-ti ca esti in pantecul mamei, in siguranta si protejat.Trimite multa lumina roz si vindecare cu mintea/emotionalul simbol campul energetic. Poti folosi ”Ho’oponopono” sau orice alta rugaciune de iertare cu care rezonezi. Continua pana simti ca energia este usoara.

2. Apoi du-te la o generatie inapoi si vizualizeaza-ti propria mama in pantecul bunicii si repeta procedura de mai sus. Curata campul energetic pentru 14 generatii. Chiar daca ai fost adoptat, incearca sa te connectezi cu o distanta simbolica cu mama biologica si curata energia. Daca 14 generatii este prea mult, atunci 7 generatii este suficient. In timpul curatarii/vindecarii s-ar putea sa simti diferite senzatii sau sa primesti mesaje de la stramosii tai sau de la ghidul spiritual; accepta-le cu dragoste si aplica-le in viata ta. Aceste momente sunt minunate.

3. Fa acelasi lucru pentru tatal tau si pentru partea lui de familie. Imagineaza-ti-l ca un baiat in pantecul mamei lui si de aici du-te inapoi prin partea feminina de aici (de exemplu, de la bunica ta la pantecul mamei ei si asa mai departe).

4. Odata ce ai completat amandoua partile de familie, imagineaza o lumina frumos stralucitoare care elimina orice blacaj ramas si care protejeaza si vindeca toti descendentii tai. Vei vedea aceasta in curand si pana la sfarsit, si vei simti un sentiment de eliberare si dragoste.

5. Daca doresti poti sa desenezi doua desene a ceea ce ai trait si poti denumi descendentii de fiecare parte (a mamei si a tatalui).

Pe masura ce mintea si corpul trec prin aceste schimbari la nivel energetic si fizic, este recomandat sa consumi mancare vegetariana si sa se bea multa apa, pentru a fi usor de asimilat noua energie.

traducere de pe www.reikirays.com

Partajează asta:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.