Oglinzile interioare-Invataturi

Oglinzile interioare

Eu sunt maestrul ascensionat El Morya. Salutari dragi prieteni și colegi. Vin sa împărtășesc energiile mele și câteva cuvinte de ințelepciune cu voi. Veți găsi abordarea mea foarte directa caci sunt foarte focusat. Doresc sa va conduc afara din falsa senzație de securitate pe care multi dintre voi v-ați construit-o și ați devenit captivi în ea.

Cum devine cineva iubire necondiționata pura ? Nu puteți pana nu v-ați ocupat cu cea care rămâne încă în voi. Multi dintre voi aveți atât de putina stima de sine, astfel încât nu veți fi capabili sa iubiți pe alții necondiționat pana nu va iubiți pe voi în acest mod. Lucrați asupra stimei de sine, dar nu extern și intern. Nu veți găsi cu adevărat stima de sine prin bani și reputație, acestea nu sunt solide. Întotdeauna uitați-va înăuntrul vostru. Veți știi care nevoi trebuie sa fie adresate prin intermediul modelelor voastre de gândire. Când va gândiți la alți oameni, țineți vreun sentiment de furie, resentiment, gelozie ? Va simțiți încă răniți la anumite situații din trecut ? Daca răspunsul la oricare din aceste întrebări este da, atunci uitați-va la fiecare problema pe rând și lucrați asupra ei din interior. “Curățați-va dulapurile” pana când devin goale și atunci iubirea va umple acel spațiu. Uitați-va la frica care înconjoară aceste probleme, care este cel mai rău lucru ce s-ar putea întâmpla ? Si dacă s-ar întâmpla, ar fi atât de rău oricum ? Sunt fricile voastre garantate?

Multi dintre voi se tem sa piardă oameni. Va spun ca atunci când ați rezolvat cu problemele voastre în interior, veți vedea viata foarte diferit. Veți găsi o plinătate pe care nu ați mai experimentat-o înainte, și veți găsi cu adevărat ca nu aveți nevoie de nimeni, și ca acei prieteni și parteneri sunt un bonus, și nu o necesitate la fericirea voastră. Viata e o oglinda a creațiilor voastre. Dacă înțelegeți cu adevărat acest concept, atunci veți înțelege ca doar mergând înauntru, scoțând afara toți scheletii din dulapuri, vorbind despre aceste probleme, văzând unde au luat naștere întâi, și apoi eliberându-le cu iubire, doar atunci puteți iubi lumea exterioara sau pe voi necondiționat. Cați dintre voi puteți spune cu adevărat ca nu sunteți afectați de criticismul altora? Cați dintre voi puteți spune cu adevărat ca nu intrați niciodată într-o bârfa buna despre altcineva? De ce credeți ca faceți aceasta? Pentru nu ați învățat încă iubirea necondiționată. Realizez ca viata pe pământ nu e ușoara. Si eu am avut de învățat aceleași lecții pe care voi le învățați, astfel ca poate fi realizat! Imaginați-va viata pe pământ ca intrând într-un imens labirint, doar ca marginile sau pereții sunt făcuți din oglinzi.

Vi se dau câteva indicii la început, apoi restul tine de voi. Cat de departe credeți ca veți ajunge? Multi dintre voi rămân blocați destul de devreme, holbându-se la imaginea cu ei înșiși din oglinda, care este o iluzie falsa. Unii poate merg puțin mai departe, confruntându-se cu imagini întunecate care se uita înapoi la ei, înfruntându-le și mergând mai departe. Unii se regăsesc mergând de jur împrejur în cerc , repetând constant aceleași tipare. Daca ar fi sa va opriți și sa va uitați în oglinda acum ce imaginea v-ar prezenta? Ce realitate ați creat? Ce ar reflecta înapoi la voi ? Poate câteva linii de îngrijorarea, câteva riduri de stres? Știți, de fapt, nu aveți nevoie sa îmbătrâniți, dragi prieteni. Când va iubiți necondiționat, puteți rămâne tineri. Nu veți găsi un maestru ascensionat cu riduri de stres pe fata lui sau a ei. Noi am trebuit sa dobândim stima de sine, pentru a putea deveni stăpânii realității noastre.

Multi dintre voi nu sunteți în controlul realității voastre. Voi lăsați viata sa arunce către voi orice dorește. Va zbateți , încurcându-va de-a dreptul, niciodată nereușind cu adevărat să obțineți ce doriți. Folosiți scuze ca sa va justificați situația – “Sunt in aceasta situație ca sa învăț pe cineva o lecție”. Va spun ca acest mod de gândire nu ajuta pe nimeni. Nu învățați pe nimeni nimic folositor. Acestea sunt cuvinte ale unui martir. Luați ruta ușoara, renunțând, punându-va în situații fiindcă găsiți mai ușor sa faceți asa, decât sa preluați conducerea vieții proprii și sa ii schimbați cursul. Si astfel va justificați letargia, prin a spune tuturor, și prin urmare convingându-va, ca sunteți in serviciu, într-o misiune de a ”salva lumea”. Prietene, este tu cel care trebuie sa fie salvat. Din nou, orice situație în care te afli este o reflecție exterioara a stării tale de ființa interioare.

Va spun, dragi prieteni, ca nimeni nu o sa va dea o bătaie pe umăr pentru ca “rămâneți in spate”, sacrificându-va pentru alții și astfel rămânând la nivelul lor de creștere. Fiți puternici, luați controlul, lăsați pe alții sa va urmeze dacă doresc. Nu simțiți ca este de datoria voastră sa ii trageți după voi. Noi, care suntem maeștrii ai realității noastre nu experimentam durerea în corpurile noastre. Nu avem nici o rezistenta la schimbare. Nu avem frica, am văzut iluzia. Nu avem linii de încruntare de la îngrijorări. Noi trăim in pace și în iubire pentru ca noi am creat sa fie asa. Putem “manipula” energia, cu energia în ființă pentru că am privit mai întâi înăuntru. Veți fi capabili sa faceți la fel o data ce va opriți sa va mai ascundeți trecutul, ținându-l îngropat adânc înauntru, pentru ca e mai ușor de a face asta decât de a-l elibera. Da, s-ar putea sa va simțiți puțin dărâmați și speriați de la toată curățarea, dar cicatricile voastre se vor vindeca, prieteni. Lacrimile voastre, într-un final se vor usca, și o strălucire va fi vizibila în jurul vostru. Preaiubiți, cu smerenie va cer sa acceptați aceste cuvinte în iubire.

Calea către măiestria de sine nu e una ușoară. Este o aventura interioara plina cu minuni și surprize. Sunteți precum Alice în Tara Minunilor! S-ar putea ca nu întotdeauna sa va placa ceea ce găsiți înăuntrul vostru. Perseverați, dragi prieteni. Abia aștept sa va salut cald pe toți într-o buna zi, mulțumesc pentru timpul pentru a fi cu mine.

Va salut, in iubire, El Morya.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.