Respiratia vietii-tehnica de conectare cu Sinele Inalt

Respiratia vietii ajuta la deschiderea chakrei coroana si ne conecteaza cu esenta vietii, Sinele inalt. Ne da un sentiment de conexiune cu respiratia universala, generand un sentiment de euforie si expansiune. Are o energie blanda, feminina. Initierea in sistemul Respiratia vietii va acorda celulele corpului la esenta sufletului vostru,trezind energiile vindecatoare din interior pentru a va transforma fiinta din limitare si  suferinta in sanatate si armonie. Acest acordaj, de asemenea, va ajuta in mod bland sa va treziti intregul potential din interior, permitandu-va sa va integrati esenta spirituala in lumea fizica si sa o manifestati:

– Refacerea fizica si reintinerirea

– Stabilitate emotionala si dezvoltare

– Expansiunea mentala a constientei activate

– Intelegere spirituala si intelepciune

Acordajul:  Respiratia vietii este un sistem cu auto-acordaj,energia se integreaza si lucreaza in mod automat in timpul meditatiei zilnice,energia vindecatoare poate fi integrata in sedintele de vindecare, cum ar fi sedintele Reiki.

 

Procesul de auto-acordaj

 

1 Stati intr-o pozitie confortabila, relaxati-va si respirati profund.

2 Spuneti mental catre Sinele Superior: Cer sa primesc initierea Respiratia vietii de la Sursa in mod perfect. Multumesc!

3 Intotdeauna respirati profund in timpul acestui proces, urmariti-va in mod constient procesul respiratiei in toate circumstantele vietii. Cand inspirati, fiti constienti ca inspirati. Cand expirati constientizati expiratia.

4 Urmati-va ghidarea, cand simtiti ca este suficient, initierea este finalizata. Deschideti ochii si zambiti!

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.