Sase binecuvantari ale sistemului energiei de vindecare

Cum se simte sa ai energia numita “Maini de vindecare” ca si o parte a vietii tale?
Te simti fericit si in siguranta pe calea asta? Sau te simti blocat si lipsit de claritate legat de unde te conduce acest lucru?
Mii de oameni sunt initiati in sisteme de energie de vindecare. Oricum, un numar semnificativ de practicanti sunt nesiguri, legat de ce pot face exact cu acest lucru, in vietile lor. Sunt lipsiti de claritate in privinta numeroaselor moduri in care energia ii poate ajuta.
Daca sunteti pe calea vindecarii, trebuie sa stiti ca sunteti aici cu un motiv. Sunteti binecuvantat, la fel ca orice practicant in sisteme energetice.
Iata de ce:
1. O metoda blanda dar puternica de vindecare
sistemul maini vindecatoare este o energie foarte blanda. Aceia care practica acest sistem regulat stiu ca atingerea Maini vindecatoare este foarte linistitoare si blanda dar in acelasi timp are puterea de a ne ajuta sa ne simtim complet reincarcati si energici dupa o sedinta completa de tratament( pentru tot corpul).
2. Echilibrarea chakrelor si constientizarea chakrelor aduce sanatate.
Atunci cand practicam prin punerea mainilor devenim mai constienti de chakrele noastre. Devenim mai sensibili la curgerea energiilor in interiorul fiecareia din cele 7 chakre si putem astfel detecta cand o chakra nu este in echilibru. Practica regulata ajuta de asemenea la curatarea chakrelor de mici impuritati energetice preluate zilnic si pastreaza sistemul chakrelor destul de sanatoase si echilibrate.
3. Oportunitatea unui progres gradat
Cursurile din sistemele energetice ofera practicantilor un domeniu in care sa progreseze intr-un ritm confortabil. Fiecare nivel din sistemele energetice satisface o forma distincta de vindecare. In timp ce primul nivel lucreaza pentru curatarea corpului fizic, al doilea ne conduce catre o curatare mai in profunzime, a mintii si emotiilor. Asta face ca drumul unui practicant sa fie absolut unic. Primim sansa de a lucra pentru propria vindecare la numeroase straturi ale fiintei noastre, intr-un ritm care este confortabil pentru noi.
4 .Flexibil si usor de practicat
Sistemul este una dintre cele mai flexibile forme de vindecare pe care o poate practica cineva. Nu exista norme rigide sau reguli de urmat . Nici nu cere sa indeplinesti anumite conditii ca sa poti fi initiat. Este un sistem deschis pentru oricine.
5 .Deschiderea catre dimensiuni mai inalte
sistemul este unul dintre cele mai practice moduri de a ne conecta la energia dimensiunilor mai inalte. Ne deschide chakrele superioare si ne ajuta sa ne descoperim canalele interioare pentru a primi ghidarea divina si vindecare.
6. Ghidare la indemana
Energie actioneaza ca si lumina proprie care ne ghideza. Sa fiti initiat in energiile de vindecare este echivalentul cu a avea o sursa de ghidare divina, cat ai pocni din degete. Poate nu suntem mereu constienti de ghidarea pe care energia ne-o ofera, dar asta nu opreste energia sa lucreze in noi, presupunand ca suntem dedicati auto-practicii regulate. Energia actioneaza asupra campului energetic in moduri subtile si face sa se produca multe schimbari in interiorul nostru si in viata noastra. Ne ajuta sa ne detasam de tot ce ne trage inapoi in viata si sa acceptam acest proces, ceea ce contribuie la cresterea noastra. Putem observa ca energia produce schimbari pozitive dupa o perioada de practica.
Suntem binecuvantati sa avem acces la aceasta energie divina 24 de ore, 365 de zile. Ne putem ajuta pe noi insine si putem ajuta intreaga lume prin lumina . Haideti sa ne angajam la practica zilnica si sa permitem Sursei sa ne ajute.
Recunostinta pentru darul primit! Iubire si binecuvantari!

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.