Tehnici puternica de a ne reaminti visele din timpul somnului

Tehnica puternica de a ne reaminti visele din timpul somnului
Ca sa-ti amintesti visele nu poti conta pe propria memorie, ci te poti baza pe efectul cumulativ al programarii proprii in timp ce esti la nivelul tau, ca sa-ti aduci aminte. In timpul meditatiei chiar inainte de a adormi, spune: ‘Vreau sa-mi aduc aminte un vis, voi tine minte un vis’. Pune pe noptiera un creion si o hartie si culca-te. Cand te trezesti dimineata sau noaptea, noteaza tot ceea ce iti amintesti despre vis. Seara de seara exerseaza, astfel si evocarile vor fi din ce in ce mai clare si mai complete. Cand vei fi multumit de imbunatatirea capacitatii tale, atunci vei fi gata pentru al doilea pas.

Inainte de a adormi, in timpul meditatiei, gandeste-te la o problema care poate fi rezolvata pe baza de informatii sau sfaturi. Alege o problema a carei rezolvare te preocupa cu adevarat; intrebari prostesti evoca raspunsuri prostesti. Acum programeaza-te cu aceste cuvinte: “Doresc sa am un vis, care va contine informatia pentru a rezolva problema pe care o am in minte.”

‘Voi avea un asemenea vis, pe care mi-l voi aminti si-l voi intelege’.

Cand te vei trezi dimineata sau noaptea, analizeaza visul pe care ti-l amintesti cel mai viu si incearca sa-l intelegi-eu asa gasesc rezolvarea la multe probleme proprii,dimineata la ora 5.am,am rezolvarea,in gand,doar sa o scriu pe hartie.Functioneaza.
Un alt ritual este acesta,faceti urmatoarea infuzie si apoi,urmatii pasii acestui ritual stravechi
Ingrediente
1 cana de ceai fierbinte de musetel;
1 lingura de flori de levantica uscata;
1 bucata de batista sau material de culoare alba
puneti florile de levantica in batista de culoare alba astfel incat sa nu cada din batista
puneti batista sub fata de perna.
beti ceaiul si spuneti cu voce tare de trei ori urmatoarea formula:

Dinauntrul Sinelui meu te chem sa vii la mine/din adancurile apelor rapide ale raului unde sunt visele/unde sunt gandurile innaripate al inspiratiei, cunoasterii, cresterii si invatarii/Va chem acum cu bucurie sa-mi aratati simbolurile si culorile vii care salasluiesc in adancurile mintii mele/sa-mi amintesc numai acele vise care sunt semnificative/si sa stiu sa le inteleg la trezire.

Centrati-va si impamantati-va. Stingeti lumina si inchideti ochii. In urmatoarele saptamani tineti un jurnal al viselor. Scrieti orice detaliu care vi-l aduceti aminte.

No comments yet.

Lasă un răspuns

Pin It on Pinterest

Share This
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.